Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Bredband2

Bredband2

Bredband2 lanserar en ny varumärkesprofil

12:04 / 2 September 2013 Bredband2 Press release

Under våren och sommaren har Bredband2 arbetat fram en ny varumärkesprofil och kommunikationsplattform, som lanseras idag.

 

Kundundersökningar visar tydligt att närheten till personlig kontakt och ett stort engagemang är avgörande för våra kunder. Majoriteten av alla telekomoperatörer kommunicerar mest kring teknisk information, pris och prestanda. Vi har märkt att dessa argument tas förgivet av kunder, varför vi som uppstickare vinner fördelar av att kunna samarbeta i en närmre relation.

"Det har varit en mycket gedigen och väl genomarbetad process som involverat både kunder och anställda. Budskapet är enkelt - "Många snackar, vi lyssnar". Detta speglar våra ambitioner att vara ledande i starka kundrelationer", säger Daniel Krook, VD på Bredband2.


För ytterligare information: Daniel Krook, Verkställande Direktör, Bredband2 i Skandinavien AB (publ), +46 (0) 70 699 56 60

Kort om Bredband2: "Vi utmanar omvärlden i snabb, pålitlig och trygg kommunikation." Bredband2 fokuserar på framtidens teknologi och är en ledande leverantör av användarvänliga och kraftfulla bredbandstjänster i fiberbaserade nät till privat- och företagskunder. Kunderna erbjuds avancerade kommunikationstjänster som Internet, telefoni, TV, datacenter och mobilt bredband. Bolaget är Sveriges tredje största leverantör av internetaccess baserat på optisk fiberteknik med över 100 000 bredbandskunder. Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka fyratusen aktieägare med notering på Nasdaq OMX Stockholm.

 


Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://news.cision.com/se/bredband2/r/bredband2-lanserar-en-ny-varumarkesprofil,c9459494

Följande filer finns att ladda ned:
http://mb.cision.com/Main/2186/9459494/155070.pdf

Show as PDF