Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Bredband2

Bredband2

Bredband2 levererar redundant kontorsnät och internetaccess till Acando

10:20 / 23 April 2013 Bredband2 Press release

Bredband2 har fått i uppdrag av Acando att leverera ett kontorsnät som förbinder deras lokala verksamheter runt om i Sverige tillsammans med en kraftfull internetaccess.

Avtalet följer en upphandling där Bredband2, genom att uppfylla Acandos krav på teknisk förmåga, pris och syn på kundanpassning, vann affären i konkurrens med andra namnkunniga aktörer. Acando är ett av de främsta management- och IT konsultbolagen i Sverige. En kraftfull säker datakommunikation är affärskritiskt för dem.

"Det är nödvändigt att förbindelsen alltid fungerar då varje timme av nedtid medför ekonomiska konsekvenser för oss och förseningar för våra kunder.", säger Per Okdahl, IT Chef Acando.

"Vi är glada att Acando har valt oss som leverantör. Det bekräftar att våra tjänster håller högsta kvalitet är mycket konkurrenskraftiga", säger Mats Gustafsson, partneransvarig på Bredband2.

Det nya nätet beräknas vara i drift under andra kvartalet 2013 och ordervärdet beräknas till över 1 Mkr.

För ytterligare information:

Daniel Krook, Verkställande Direktör, Bredband2 i Skandinavien AB (publ), +46 (0) 70 699 56 60 Mats Gustafsson, Wholesale & Partneransvarig, Bredband2 AB, , +46 (0) 706 99 65 61

Kort om Bredband2: "Vi utmanar omvärlden i snabb, pålitlig och trygg kommunikation."

Bredband2 fokuserar på framtidens teknologi och är en ledande leverantör av användarvänliga och kraftfulla bredbandstjänster i fiberbaserade nät till privat- och företagskunder. Kunderna erbjuds avancerade kommunikationstjänster som Internet, telefoni, TV, datacenter och mobilt bredband. Bolaget är Sveriges tredje största leverantör av internetaccess baserat på optisk fiberteknik med över 100 000 bredbandskunder.

Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka fyratusen aktieägare med notering på Nasdaq OMX Stockholm, First North. Certified adviser är Remium.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://news.cision.com/se/bredband2/r/bredband2-levererar-redundant-kontorsnat-och-internetaccess-till-acando,c9404795

Följande filer finns att ladda ned:
http://mb.cision.com/Main/2186/9404795/115572.pdf

Show as PDF