Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Bredband2

Bredband2

Bredband2 lanserar snabbt mobilt bredband

14:14 / 5 September 2012 Bredband2 Press release

Genom HI3G Access AB lanserar Bredband2 mobilt bredband med hastigheter upp till 32Mbit/s. Målet är att följa utvecklingen med lanseringar av ännu snabbare mobilt bredband framöver.

Bredband2 levererar snabba högkvalitativa bredbandstjänster till sina kunder. I allt högre grad vill kunderna komplettera fast bredband via fibernät med snabb och högkvalitativ mobil uppkoppling. Tiden är nu mogen för Bredband2 att även erbjuda den mobila uppkopplingen nu när tjänsten kan leverera högre hastigheter.

"Planen att ta detta steg har funnits under en längre tid. Vi ville dock först invänta de bästa förutsättningarna med bättre tjänster och priser, vilket vi nu uppnått via HI3G. Trenden är tydlig att våra kunder vill ha både fast och mobil uppkoppling för bästa upplevelsen av internet.", säger Daniel Krook, VD på Bredband2.


För ytterligare information: Daniel Krook, Verkställande Direktör, Bredband2 i Skandinavien AB (publ), +46 (0) 70 699 56 60

Kort om Bredband2: Bredband2 är en nationell leverantör av användarvänliga och snabba bredbandstjänster i fiberbaserade nät från Malmö i söder till Kiruna i norr. Kunderna erbjuds tjänster som kraftfull uppkoppling till Internet (1 Gbit/s), IP-telefoni, TV, lagring med backup, säkerhetslösningar och avancerade företagstjänster. Bolaget är en av Sveriges största leverantörer av fiberaccesser med över 100 000 bredbandskunder. Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka femtusen aktieägare med notering på Nasdaq OMX Stockholm, First North. Certified adviser är Remium. Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://www.cisionwire.se/bredband2/r/bredband2-lanserar-snabbt-mobilt-bredband,c9301358

Följande filer finns att ladda ned:
http://mb.cision.com/Main/2186/9301358/42293.pdf

Show as PDF