Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Bredband2

Bredband2

Bredband2 tecknar rikstäckande avtal med Telia

09:39 / 7 November 2012 Bredband2 Press release

Bredband2 har tecknat ett rikstäckande tjänsteleverantörsavtal med Telia kring deras satsning på "Öppen Fiber". Privatpersoner och företag med anslutna fastigheter till Telias öppna fibernät får därmed möjligheten att välja Bredband2:s utbud av bredbandstjänster.

"Telia har sedan ett tag tillbaka satsat stort på fiberutbyggnad med ambitionen att det framförallt ska vara öppna fibernät. Detta gynnar oss som tjänsteleverantör eftersom vi får tillgång till en ökad tillgänglig marknad både nu och framöver. Telia har musklerna att bygga nya fibernät i hög takt, vilket vi givetvis välkomnar", säger Daniel Krook, VD på Bredband2.

"Att en betydande leverantör som Bredband2 väljer att teckna avtal med oss, visar på att produkten Öppen fiber är konkurrenskraftig och något marknaden efterfrågar. Den ger alla operatörer - på lika villkor - tillgång till en automatiserad tjänst med hög kvalitet och med potential att nå stora delar av landet", säger Fredrik Lerigon, chef för Telia Operator Business.


För ytterligare information: Daniel Krook, Verkställande Direktör, Bredband2 i Skandinavien AB (publ), +46 (0) 70 699 56 60

Kort om Bredband2: Bredband2 är en nationell leverantör av användarvänliga och snabba bredbandstjänster i fiberbaserade nät från Malmö i söder till Kiruna i norr. Kunderna erbjuds tjänster som kraftfull uppkoppling till Internet (1 Gbit/s), IP-telefoni, TV, lagring med backup, säkerhetslösningar och avancerade företagstjänster. Bolaget är en av Sveriges största leverantörer av fiberaccesser med över 100 000 bredbandskunder. Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka fyratusen aktieägare med notering på Nasdaq OMX Stockholm, First North. Certified adviser är Remium. Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://www.cisionwire.se/bredband2/r/bredband2-tecknar-rikstackande-avtal-med-telia,c9331541

Följande filer finns att ladda ned:
http://mb.cision.com/Main/2186/9331541/63953.pdf

Show as PDF