Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Ferronordic

Ferronordic

Ferronordic AB: Inbjudan till Ferronordics investerarpresentation 16 maj 2024

12:30 / 6 May 2024 Ferronordic Press release

Ferronordics delårsrapport för första kvartalet 2024 kommer att publiceras den 16 maj 2024 kl. 07:30 CET. En presentation av rapporten hålls samma dag kl. 10:00 CET.

Ferronordics delårsrapport för första kvartalet 2024 kommer att publiceras den 16 maj 2024 kl. 07:30 CET och finnas tillgänglig på www.ferronordic.com. Ferronordic bjuder in investerare, analytiker och media till en presentation där Lars Corneliusson, VD, och Erik Danemar, Finanschef, kommenterar rapporten. Presentationen kommer att hållas den 16 maj 2024 kl. 10:00 CET och kan följas via telefonkonferens eller audiocast.

Presentationen hålls på engelska och följs av en frågestund. Frågor kan ställas via telefonkonferensen eller i skriftlig form genom audiocasten.

Om du önskar delta via telefonkonferens registrerar du dig via länken nedan. Efter registreringen får du telefonnummer och ett konferens-ID för att logga in till konferensen. Via telefonkonferensen finns möjlighet att ställa muntliga frågor.

https://conference.financialhearings.com/teleconference/?id=50049704

Om du önskar delta via webcast, använd nedan länk.

https://ir.financialhearings.com/ferronordic-q1-report-2024

Efteråt kommer en inspelning av presentationen vara tillgänglig på samma webbsida.

-------------------------------------------------------

Om Ferronordic

Ferronordic är ett service- och försäljningsföretag för anläggningsmaskiner och lastbilar. Företaget är återförsäljare för Volvo CE i hela eller delar av nio delstater i USA och representerar även Hitachi, Sandvik och Link-Belt i delar av samma område. Ferronordic är återförsäljare för Volvo Trucks, Renault Trucks och Sandviks mobila kross- och sorteringsverk i Tyskland samt återförsäljare för Volvo Construction Equipment, Sandviks mobila kross- och sorteringsverk samt Mecalac i Kazakstan. Ferronordic startade sin verksamhet 2010 och har idag 42 anläggningar och ca. 800 anställda. Ferronordics vision är att vara det ledande service- och försäljningsföretaget på sina marknader. Aktierna i Ferronordic AB (publ) är noterade på Nasdaq Stockholm. www.ferronordic.com

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/