Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

DistIT

DistIT

Deltaco distribuerar HIS grafikkort

14:00 / 26 October 2011 DistIT Press release

Deltaco distribuerar sedan tidigare ett komplett sortiment av Nvida-baserade grafikkort från Point of View. Nu kompletterar Deltaco sortimentet med ett fullt sortiment AMD Radeon-baserade grafikkort från HIS. Grafikkorten distribueras från lagret i Tullinge till återförsäljare i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

HIS - Hightech Information System Limited, som bildades 1987 är baserad i Hong Kong och är auktoriserad partner med AMD. Vilket innebär att de tidigt kan bygga grafikkort baserade på de senaste plattformarna från AMD och därmed alltid ligga i teknikens framkant.

Tysta och hållbara

HIS är kända bland användarna för att bygga grafikkort med höga prestanda till attraktivt pris. Genom sin egen IceQ kylningsteknik lyckas HIS hålla korten svala utan att de blir onödigt bullriga. Låg temperatur på kretsarna ger grafikkorten lång hållbarhet även under extrem belastning.

Det lagerhållna sortimentet omfattar grafikkort för de flesta behov från den helt tysta fläktlösa ATI HD 5450 Silence upp till extremkortet AMD Radeon 6990 med 4GB GDDR5.

Fabrikstrimmade kort

I sortimentet ingår även Turbo-varianter av flera modeller, vilket innebär att HIS noggrant testar varje individ av grafikkorten och sorterar ut de snabbaste i en egen fabriksöverklockad version riktad till de mest krävande användarna.

"Det gläder oss att idag kunna offentliggöra vårt samarbete med Deltaco.

Det är verkligen goda nyheter för våra HIS-fans. Låt oss öka våra affärer här." Säger Mr. Sam Lam, HIS Business Development Manager/ Regional Sales Manager.

"Vi ökar vår produktfokus på komponentsidan, och med HIS har vi nu också ett starkt utbud grafikkort baserade på AMD Radeon. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda just det kunderna efterfrågar, och med HIS är vår portfölj av grafikkort i det närmaste komplett." säger Siamak Alian, Inköpschef på SweDeltaco AB.

För ytterligare information kontakta:

Siamak Alian, Inköpschef SweDeltaco AB Tel: +46 (08) 555 762 41 E-mail:  ()

Sam Lam, HIS Business Development Manager/ Regional Sales Manager Tel: +852-2796-3788 E-mail:  ()


Om Deltaco Deltaco grundades 1991 och är en av Nordens ledande nischleverantör och distributör av IT-produkter. Bolaget har ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande genom effektiva inköp i Asien, ett modernt logistikcenter i Stockholm och bred distribution till de flesta stora nordiska återförsäljarna. Bolaget har visat stabil organisk tillväxt och vinstökning varje år sedan starten för 20 år sedan. Deltaco har 71 medarbetare, huvudkontor i Stockholm och dotterbolag i Finland, Danmark och Norge. Aktierna i Deltaco är noterat på First North under kortnamnet DELT och bolagets Certified Adviser är Remium AB. För mer information se www.deltacoab.se (http://www.deltacoab.se/).Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://www.cisionwire.se/deltaco/r/deltaco-distribuerar-his-grafikkort,c9178315

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1/WOLReleaseFile.aspx?id=1995803&fn=wkr0005.pdf

Show as PDF