UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Zutec: Inbjudan till bolagspresentation 20/2 och 21/2

13:16 / 16 februari 2018 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Zutec

Zutec är ett snabbväxande irländskt mjukvarubolag som nischar sig mot den digitalt eftersatta bygg- och fastighetssektorn. Bolagets lösningar levereras genom molnet på bolagets SaaS-plattform, de hjälper användarna att bland annat koordinera stora byggprojekt och processer, samt dela data och dokument genom molnet. Bland bolagets kunder finns några av världens största byggföretag. Dessa har använt Zutecs tjänster på bland annat Wembley Stadium och the Shard i London. VD Brendan O’Riordan kommer att berätta mer om bolaget och framtida möjligheter för eventuella investerare.

  • VD Brendan O´Riordan
  • Tisdagen den 20 februari 2018
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Humlegårdsgatan 20, 3tr, Stockholm
  • Förtäring: Lunch

_____________________________________________________________________

  • VD Brendan O´Riordan
  • Onsdagen den 21 februari 2018
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Humlegårdsgatan 20, 3tr, Stockholm
  • Förtäring: Lunch

  

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.