UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Lagercrantz - Lunchpresentation 3/11

09:29 / 29 oktober 2014 Article


Lagercrantz

Lagercrantz är en teknikkoncern som erbjuder lösningar inom framför allt elektronik, el och kommunikation. Bolaget består av närmare 30 dotterbolag som bedriver självständig verksamhet under sina respektive varumärken. Lagercrantz verksamhet består av fyra divisioner: Electronics, Mechatronics, Communications samt Niche Products.

  • VD Jörgen Wigh
  • Måndagen den 3 november
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.