UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Nytt bolag - Moberg Derma

13:55 / 8 november 2011 Article

HMS Networks levererar produkter inom området kommunikationstekonologi och då särskilt inom området Machine-to-Machine (M2M). Den huvudsakliga försäljningen sker i länder utanför Sverige och bolaget finns representerade i ett femtiotal länder med egna säljkontor på de viktigaste marknaderna.

Moberg Dermas verksamhet är inriktad på försäljning och utveckling av läkemedel för utvärtes bruk. Bolagets produkter är avsedda för vanligt förekommande sjukdomar och utvecklas genom att använda en innovativ drug delivery-teknologi.

Klicka här för att läsa mer om bolaget

Klicka här för en nyckeltalsöversikt inkl. kvartalsdata och prognoser

Klicka här för att en videointervju med bolagets VD

om_bolaget_ny