UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

RSX vs. OMXS30 v. 5

00:00 / 5 februari 2010 Article

Remium AB är ägare till aktieindexet Remium Small Cap Index Sweden (RSX). Syftet med RSX är att spegla marknadsutvecklingen av Small Cap-bolag noterade på Stockholmsbörsen, NGM, First North och Aktietorget.

Varje fredag publicerar vi en veckojämförelse (torsdag till torsdag) mellan RSX och OMXS30, vilket är ett index på Stockholmsbörsens 30 mest omsatta bolag. Detta gör vi för att ge en kontinuerligt uppdaterad bild av hur aktierna i de mindre bolagen presterar i jämförelse med de större.

  • Rapport-säsongen har nu dragit  igång på allvar. Passa därför på att uppdatera er om Remiums prognoser för det fjärde kvartalet. När en ny Review publiceras så uppdateras även prognoserna för helår och kvartal 2010. Genom att använda nyckeltalsräknaren kan ni alltså nu räkna ut nya prognoser för 2010e.

  • Empire, ett försäljnings- och distributionsföretag inom hem- och hushållsprodukter, meddelade i fredags att både VD och styrelseordförande ökade sitt ägande i bolaget. Klicka här för att läsa pressmeddelandet i sin helhet.

  • Hemelektroniksbolaget NetOnNet meddelade under fredagen att bolaget under hösten 2010 kommer att öppna sin tolfte lagershop, och det i Uppsala. Klicka här för att läsa pressmeddelandet i sin helhet.