UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Ellen - Lunchpresentation 12/10

10:30 / 2 oktober 2015 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

ellen aktieanalys introduce.se

Ellen

Ellen är ett svenskt bioteknikbolag som utvecklar och säljer högkvalitativa intimhälsoprodukter, speciellt designade för kvinnans känsliga intimområde. Bolaget startade år 2000 och säljer sina produkter främst genom tio distributörer i Europa.

  • VD Carina Persson
  • Måndagen den 12 oktober 2015
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.