UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Nytt bolag - ONE Media

00:00 / 21 januari 2010 Article

&width
 • 30% tillväxt under 2009
 • Återlistas på Aktietorget.
 • Håkan Lagerberg - ny koncernchef

ONE Media har positionerat sig som en av de snabbast växande aktörerna (+30%) inom direktmarknadsföring och kundkommunikation. Den 21 januari återlistas koncernen på Aktietorget med en ny VD .

  Håkan Lagerberg, tog över som VD i januari efter att ha agerat som tf. VD sedan i somras. Håkans första uppgift är att återlista ONE Media på Aktietorget. Denna gång med dubbelt fokus på resultat - företagets och kundernas;

  \"Våra kunder anlitar oss för att vi skapar omedelbara resultat. Min främsta uppgift är att få organisationen att leverera detta och som följd ger detta ett lönsamt ONE Media. Jag kommer fortsätta att ge fullt ansvar till våra ytterst kompetenta dotterbolagschefer som sedan jag tog över som ansvarig på sensommaren verkligen har motsvarat mina högt ställda förväntningar. För våra 600 aktieägare underlättar listningen handel och framförallt hoppas jag på att kretsen skall utökas efterhand som marknaden lär känna oss.\" säger Håkan

    Styrelsordförande Anders Torstensson förklarar att:

    \"Återlistningen väntas medföra en ökad uppmärksamhet från kunder, kapitalmarknad och media, vilket förväntas underlätta eventuella framtida förvärv samt attrahera och behålla kompetent personal.\"

    ONE Media beräknar i år omsätta 250 MSEK och målet är att med en fortsatt försäljningstillväxt nå en omsättning på minst 400 MSEK år 2012 med en rörelsemarginalnivå om ca 8 procent. Tillväxten ska ske genom både organisk tillväxt, strategiska samarbeten och förvärv. ONE har kontor i Stockholm, Malmö, Åre, Köpenhamn och Barcelona.