Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Studsvik

Studsvik

Studsvik utser nya segmentschefer för USA och Sverige

08:00 / 9 November 2012 Studsvik Press release

Mats Fridolfsson har utsetts till chef för Segment USA och Mats Andersson har utsetts till chef för segment Sverige.

Mats Fridolfssons är idag chef för segment Sverige och medlem i Studsviks koncernledning. Han har lång erfarenhet från kärnkraftindustri och tillverkande industri bland annat Alstom och Flextronics.

Mats Andersson är idag produktionschef i segment Sverige en befattning han innehaft sedan 1 juli 2011. Mats har lång erfarenhet från ledande positioner i tillverkande industri bland annat Ericsson, Siemens och Whirlpool.

Mats Fridolfsson och Mats Andersson kommer att ingå i Studsviks koncern-ledning De tillträder sina nya befattningar den 1 januari 2013.

För mer information vänligen kontakta:

Anders Jackson, koncernchef Studsvik AB, 0155-22 10 82 eller 0760-02 10 82.

Kort om Studsvik Studsvik vänder sig till den internationella kärnkraftsindustrin med kvalificerade tjänster inom avfallshantering, avveckling, teknik- och underhållstjänster samt driftoptimering. Företaget har 60 års erfarenhet av kärnteknik och tjänster i radiologisk miljö. Studsvik är en ledande leverantör på en marknad i stark tillväxt. Verksamheten bedrivs i segmenten Sverige, Storbritannien, Tyskland, USA och Global Services. Studsvik har 1 100 anställda i 7 länder och företagets aktier är noterade på NASDAQ OMX Stockholm.

Studsvik offentliggör denna information enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 9 november 2012 kl 08:00.

www.studsvik.seDenna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://www.cisionwire.se/studsvik-ab/r/studsvik-utser-nya-segmentschefer-for-usa-och-sverige,c9332551

Följande filer finns att ladda ned:
http://mb.cision.com/Main/4019/9332551/64641.pdf

Show as PDF