Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Midsona

Midsona

Midelfart Sonesson inleder samarbete med Oriflame Cosmetics SA

09:14 / 7 October 2008 Midsona Press release

Vitamex Production AB, ett dotterbolag inom Midelfart Sonesson-koncernen, har tecknat avtal med Oriflame Cosmetics SA om tillverkningsrättigheterna för delar av en ny "Wellness" serie. Oriflame Cosmetics SA genomför just nu en internationell lansering av sitt nya koncept, att skapa skönhet och hälsa inifrån, vilket inkluderar högklassiga kosttillskott.

Vitamex Production har tillsammans med Oriflame Cosmetics utvecklat en stor del av produkterna som ingår i Wellness-serien. Produktion och förpackning kommer att ske i Vitamex produktionsanläggning i Norrköping.

Utvecklingsarbetet av en ny högkvalitativ produktserie har pågått under en längre tid och är av strategisk betydelse för Midelfart Sonesson.

Samarbetet med Oriflame Cosmetics väntas ge betydande volymökningar för produktionsenheten i Norrköping, vilket utöver ökat kapacitetsutnyttjande av befintlig maskinpark, kommer att generera ett behov av kapacitetshöjande nyinvesteringar.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Peter Åsberg, VD och Koncernchef, +46 730 26 16 32

Om Midelfart Sonesson Midelfart Sonesson utvecklar, tillverkar och marknadsför väldokumenterade produkter inom områdena kost och hälsa, naturläkemedel, förkylning samt hygien. Midelfart Sonesson ska ha en ledande position i Norden med marknadsorganisationer för dagligvaruhandel, apotek, hälsofackhandel och direktförsäljning.

Show as PDF