Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Fastpartner

Fastpartner

Nya hyresgäster till Märsta Centrum

07:45 / 14 November 2016 Fastpartner Press release

FastPartner har tecknat nya hyresavtal med Intersport, Dressmann och Espresso House i Märsta Centrum. Avtalet med Intersport omfattar en butikslokal på 1 300 kvadratmeter, avtalet med Dressmann omfattar en butikslokal på 350 kvadratmeter och avtalet med Espresso House omfattar ett café för 100 gäster på torget i Märsta Centrum. Inflyttning är planerad till våren 2017.

Uthyrningen är ett led i den centrumutveckling som FastPartner just nu driver i Märsta Centrum och där FastPartner för närvarande bygger ut centrumet med ytterligare cirka 20 000 kvadratmeter. Utbyggnaden omfattar två fristående butiksbyggnader samt ett nytt parkeringsgarage med cirka 300 platser. För de nya lokalerna har hyresavtal sedan tidigare redan tecknats med H&M, ICA Kvantum, Lindex, Apotek Hjärtat samt Folktandvården.

ICA Kvantum öppnar sin butik den 16 november och under våren 2017 hålls nyinvigning av Märsta Centrum i samband med att de nya byggnaderna färdigställs och de nya modebutikerna öppnar sin verksamhet.

Totalt omfattar "Projektet Nya Märsta Centrum" byggrätter om ca 38 000 kvadratmeter. FastPartner har hittills tillfört centrumet ett helt nytt bibliotek och konsthall och en ny byggnad har uppförts för Kulturskolan. FastPartner kommer under år 2017 starta produktionen av cirka 150 bostäder i Märsta Centrum. Under de kommande åren kommer expansionen fortsätta med bostäder, butiker och kontor. Märsta Centrum är en av FastPartners sju centrumanläggningar i Storstockholmsområdet.

- Intresset för Märsta Centrum är stort och redan ett halvår innan nyinvigningen är nästan hela centrumet uthyrt. Nu arbetar vi med att hyra ut de sista butikslokalerna där målet är att skapa en bra mix av starka varumärken och ett attraktivt matutbud i ett levande stadscentrum för invånarna i Sigtuna kommun säger Patrik Arnqvist, Regionchef på FastPartner.

Stockholm den 14 november 2016

För vidare information vänligen kontakta:
Sven-Olof Johansson, VD FastPartner AB
Tel: 08 - 402 34 65

Svante Hedström, Fastighetschef FastPartner AB
Tel: 08 - 402 34 88

Patrik Arnqvist, Regionchef FastPartner AB
Tel: 08 - 402 34 89

Informationen lämnas för offentliggörande klockan 07:45 den 14 november 2016.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/