UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

G5 Entertainment - Afternoon Tea 31/10

10:14 / 24 oktober 2012 Article

Remium arrangerar löpande afternoon tea med spännande mindre och medelstora företag. Under afternoon tean resenterar bolagen sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att anmäla sig till dessa afternoon tea kostnadsfritt.

G5 Entertainment

  • VD Vlad Suglobov
  • Onsdag 31:e Oktober
  • Klockan 14:30-15:30
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan till Ebba Mörse på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.

om_bolaget