Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Ovzon

Ovzon

Ovzon lanserar två nya unika mobila On-The-Move satellitterminaler

08:15 / 17 June 2024 Ovzon Press release

Ovzons två nya mobila satellitterminaler, Ovzon P20 och Ovzon P30, är paraboliska bredbandssatellitterminaler utvecklade för att klara tuffa miljöer, användas i rörelse (On-The-Move) och för applikationer på land, till havs och i luften.

De nya Ovzon On-The-Move-terminalerna har noggrant utvecklats utifrån kundernas behov med prestanda, mobilitet och resiliens i fokus. Designen möjliggör ett brett utbud av olika integrationsalternativ som förbättrar Ovzon’s SATCOM-as-a-Service-erbjudande. Ovzons kunder har utryckt ett krav att ha samma resiliens och en förbättrad livscykelkostnad för olika typer av användningsområden när man är i rörelse vilket bolagets nya On-The-Move-terminaler adresserar.

Ovzon P30 är en högpresterande terminal som erbjuder samma kapacitet som Ovzons befintliga portfölj av terminaler, men i ett mindre format. Ovzon P20 å andra sidan, tillför en överlägsen prestanda och mobilitet med en extremt kompakt formfaktor och låg vikt, vilket gör den idealisk för olika obemannade system och spaningsplattformar.

Dessa nya On-The-Move-terminaler är utformade för att fungera med Ovzons befintliga SATCOM-as-a-Service-erbjudanden, Ovzon Hero och Ovzon Pegasus. Nya funktioner kommer att successivt adderas för att stödja Ovzon Orion-tjänsterna på Ovzon 3 och dess On-Board-Processor. Det kommer att spegla funktionerna hos Ovzon T7 On-The-Pause-terminalen när den används vid autonom drift, VL-SNR och true-mesh.

“Ovzon levererar världsledande SATCOM-as-a-Service för kritiska uppdrag med fokus på prestanda, mobilitet och resiliens. Vi strävar alltid efter att vara steget före kundernas efterfrågan genom egen utveckling och genom samarbete med våra partners för att skapa banbrytande teknisk innovation. De mobila satellitterminalerna Ovzon P30 och Ovzon P20 är ännu ett exempel på hur vår portfölj av produkter och tjänster utvecklas för att leverera smartare applikationer för användning på land, till havs och i luften", säger Per Norén, VD för Ovzon.

Show as PDF

MFN

This information was distributed by MFN https://www.mfn.se/