Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Ovzon

Ovzon

Ovzon erhåller order på 9,7 MUSD som utökar SATCOM-as-a-Service i Europa

08:00 / 11 March 2024 Ovzon Press release

Ovzon har erhållit en 12 månaders order som innebär en signifikant expansion av bolagets integrerade erbjudande SATCOM-as-a-Service i Europa. Denna order inkluderar ett kraftfullt Ovzon spot beam-drivet nätverk och ett antal av Ovzons mobila "On-The-Move" satellitterminaler. Det totala ordervärdet uppgår till 9,7 MUSD (cirka 99 MSEK). Beräknad leveransstart sker under andra kvartalet 2024.

Ovzons SATCOM-as-a-Service-erbjudande inkluderar ett högpresterande och resilient satellitnätverk och både "On-The-Pause" och "On-The-Move" mobila satellitterminaler, men även gatewaytjänster och dedikerad kundsupport.
 
"Det är glädjande att se spridningen av Ovzons tjänster i Europa. Kombinationen av hög prestanda, mobilitet och resiliens gör Ovzon SATCOM-as-a-Service till den idealiska lösningen för att stödja viktiga humanitära uppdrag och uppdrag inom nationell och offentlig säkerhet. Våra lösningar kommer att stärkas ytterligare när den unika Ovzon 3-satelliten tas i drift mitten av 2024”, säger Per Norén VD för Ovzon.

Show as PDF

MFN

This information was distributed by MFN https://www.mfn.se/