Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Fastpartner

Fastpartner

Fastpartner hyr ut 1 400 kvadratmeter i Sollentuna

14:00 / 13 June 2024 Fastpartner Press release

Fastpartner har tecknat ett femårigt hyresavtal med PhoneLife AB avseende 1 400 kvadratmeter kontor och lager i fastigheten Ringpärmen 5 i Sollentuna. Fastigheten ligger invid E4:an och motorvägsavfarten i Bredden och erbjuder flexibla kombilokaler för kontor, lager och last mile-distribution.

PhoneLife, en av Sveriges ledande e-handelsbutiker för mobiltillbehör, har nyligen förvärvat varumärket Teknikmagasinet och ser fram emot en period av intensiv tillväxt.

Julius Jansson Sleth, VD för både PhoneLife och Teknikmagasinet, uttrycker sin entusiasm inför framtiden:
- Vi ser fram emot att flytta in i våra nya, tre gånger så stora lokaler hos Fastpartner. Denna expansion möjliggör en aggressiv tillväxtstrategi som kommer att stärka vår marknadsposition avsevärt.
PhoneLife har historiskt sett växt väldigt kraftigt, och med de nya, rymligare lokalerna är både PhoneLife och Teknikmagasinet väl rustade för att möta en ökande efterfrågan och stärka sina positioner som ledande aktörer inom mobiltillbehör och teknikprodukter. Expansionen är en tydlig signal om bolagets ambitiösa planer för framtiden och dess förmåga att leverera enligt dessa. 

- Vi är väldigt glada att kunna erbjuda PhoneLife nya och ändamålsenliga lokaler i Bredden. Området är under stark tillväxt och har ett attraktivt läge precis mitt emellan Sollentuna och Upplands Väsby vilket tillsammans utgör Sveriges femte största tätortsområde, säger Magdalena Zalewska, Förvaltare på Fastpartner.

Stockholm den 13 juni 2024

För mer information vänligen kontakta:

Patrik Arnqvist, Regionchef Fastpartner AB
Tel: 08 - 402 34 89
E-post: patrik.arnqvist@fastpartner.se

Magdalena Zalewska, Förvaltare Fastpartner AB
Tel: 08 - 562 517 71
E-post: magdalena.zalewska@fastpartner.se

Informationen lämnades för offentliggörande den 13 juni 2024 kl 14:00.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/