Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Fastpartner

Fastpartner

FastPartner bygger ut och förlänger kontrakt med Park Inn Hotell i Märsta

09:54 / 19 April 2013 Fastpartner Press release

FastPartner har tecknat nytt 10-årigt avtal med Park Inn Hotell Stockholm AB på 4 680 kvadratmeter. Hotellet drivs under varumärket Park Inn, by Radisson.

I etapp ett kommer drygt halva hotellet att byggas om med cirka 30 nya rum och ny restaurang. Antalet parkeringsplatser utökas också, vilket är en fördel vid läget nära Arlanda.

- Vi ser fram emot nya hotellrum och utökad kapacitet. Parkeringen är också viktig för att kunna erbjuda hotell och parkering i ett paket. Nuvarande goda efterfrågan kommer att öka med ett attraktivt hotell, säger Kerim Yilmaz, VD på Park Inn Hotell i Märsta.

- Vi är glada över att kunna fortsätta vårt goda samarbete med Park Inn Hotell, säger Svante Hedström, Fastighetschef på FastPartner.

Stockholm den 19 april 2013

För vidare information vänligen kontakta

Sven-Olof Johansson, VD FastPartner AB Tel: 08 - 402 34 65

Svante Hedström, Fastighetschef FastPartner AB Tel: 08 - 402 34 88

Informationen är sådan som FastPartner AB ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://news.cision.com/se/fastpartner/r/fastpartner-bygger-ut-och-forlanger-kontrakt-med-park-inn-hotell-i-marsta,c9403416

Följande filer finns att ladda ned:
http://mb.cision.com/Main/878/9403416/114660.pdf

Show as PDF