Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Prevas

Prevas

Prevas befäster sin marknadsposition inom Enterprise Asset Management (EAM)

09:45 / 19 June 2024 Prevas Press release

Som ledande aktör i Norden inom underhållssystem firar Prevas att Helena Carbe återvänder till företaget som förvaltningsledare och verksamhetsarkitekt.

[image]

Bildtext: Vi säger hello och välkommen tillbaka Helena Cabe som förvaltningsledare och verksamhetsarkitekt inom området EAM på Prevas.

- Fantastiska kollegor, tillfredställelsen att kunna hjälpa kunder i deras vardag och de goda möjligheterna till daglig kreativitet och utveckling lockade mig tillbaka till Prevas, berättar Helena Carbe.

Med lång erfarenhet som kravställare och sakkunnig inom implementationsstöd för underhållssystem, på både kundsidan och som applikationskonsult, är Helena mycket uppskattad av medarbetare, partners och kunder. Helena kombinerar mångårig och gedigen erfarenhet av driftkritiska anläggningar med en god insikt i moderna underhållslösningar.

- För mig är det givande att hjälpa organisationer effektivisera sina processer och ta tillvara på möjligheterna som riktigt bra underhållssystem ger, berättar Helena. Att dela med mig av mina egna och kollegors erfarenheter för att ta fram och realisera lösningar är verkligen något jag tycker om. Eftersom jag själv varit på kundsidan vet jag vilken otrolig skillnad ett bra systemstöd bidrar till, både i den dagliga verksamheten men också för att fatta rätta strategiska beslut.

 - Jag vill verkligen uppmana anställda som arbetar med underhåll och asset management på siter, depåer och anläggningar att våga ta första steget mot mer proaktivt underhåll. Ge inte upp tanken om bättre planering. Alla resor börjar med medvetenhet och en vilja till förändring. Börja jobba mer systematiskt med det förebyggande underhållet så är ni i gång. Känns det tungt så ta hjälp utifrån, uppmanar Helena.

- Prevas strategiska inriktning är att vara ledande inom de områden vi verkar oavsett om det är inom produkt-, process- eller produktionsutveckling och det är något som driver oss framåt. Jag är både stolt och imponerad över det värde vi tillsammans med våra partners skapar för våra kunder, säger Magnus Welén CEO Prevas AB. Vårt nordiska team inom EAM är verkligen "one of a kind"!

Om Prevas

Prevas är ett utvecklingshus där påhittigheten står i centrum. Med hög teknisk kompetens och affärsförståelse hjälper vi kunder inom vitt skilda branscher att dra större nytta av vår tids teknikutveckling. Nytta för människor, planeten och ekonomin. Prevas startade 1985 och är idag 900 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge. Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998. För mer info om Prevas, besök www.prevas.se.

 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/