Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Ovzon

Ovzon

Ovzon AB: Ovzon erhåller en 10 MSEK order från nya fransk partnern Nigma

09:47 / 28 December 2022 Ovzon Press release

Ovzon har fått en ny order för SATCOM-as-a-Service värd 10 MSEK från den nya franska partner Nigma Conseil SAS.

Efterfrågan på högpresterande, mobil och säker satellitkommunikation ökar snabbt över hela världen. Ovzons industriledande SATCOM-as-a-Service-lösning är högst lämplig för organisationer där kommunikation är avgörande för kritiska uppdrag även på de mest otillgängliga platser eller när markbunden infrastruktur inte är tillgänglig.
Nigma Conseil tillhandahåller konsulttjänster i världsklass inom kommunikationslösningar säkerhet, omvärldsbevakning, och digital säkerhet för kunder som kräver garanterad, säker och användarvänlig satellitkommunikation. Ovzons fullt integrerade SATCOM-as-a-Service levererar de mest pålitliga tjänsterna till kunder med de högsta kraven på prestanda, mobilitet och säkerhet.
"Vi är väldigt glada över denna första affär samt möjligheten att arbeta med våra nya franska partner Nigma. Liksom Ovzon är Nigma fokuserat på kunder och marknader som efterfrågar de högsta kraven på innovativa och säkra lösningar för att stödja deras kritiska uppdrag. Ovzons SATCOM-as-a-Service säkerställer framgång i kritiska affärs-, verksamhets- och statliga uppdrag i svåra och utmanande miljöer. Vi ser fram emot att arbeta med Nigma för att möta den växande efterfrågan på högsta prestanda, mobilitet och säkerhet på den europeiska marknaden " säger Per Norén, vd för Ovzon.

Om Ovzon 

Ovzon erbjuder världsledande mobila satellitkommunikationstjänster, SATCOM-as-a-Service, till kunder i hela världen. Tjänsterna kombinerar hög datahastighet med hög mobilitet. Ovzon's SATCOM-as-a-Service uppfyller den växande efterfrågan på global uppkoppling för kunder med höga krav på prestanda och säkerhet såsom försvar, räddningstjänster, NGO:s, media och kommersiella organisationer. Ovzon grundades 2006 och har kontor i Stockholm, Sverige, Herndon, VA och Tampa, FL i USA. Ovzon är börsnoterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap. För mer information besök www.ovzon.com.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/