Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Generic

Generic

Patrick Sakurai ny VD för Generics konsultverksamhet

11:09 / 4 September 2013 Generic Press release

Patrick Sakurai ny VD för Generics konsultverksamhet

Patrick Sakurai har idag tillträtt som ny VD för Generic Swedens konsultverksamhet. Han har varit anställd som konsult & enhetschef inom Generic sedan 2004 och har en tidigare bakgrund från FMV.

Patrick har en lång erfarenhet från Generics största affärsområde, Försvar, och har under de senaste åren varit ansvarig för den enhet inom konsultverksamheten som haft högst lönsamhet.

För mer information vänligen kontakta:

Fredrik Svedberg, VD och koncernchef Generic Sweden AB (publ), 08-601 38 00, fredrik.svedberg@generic.se

Patrick Sakurai, VD Generics Konsultverksamhet, 08-6013800, patrick.sakurai@generic.se

Tel: 08-601 38 00 E-post: fredrik.svedberg@generic.se

 

Generic Sweden AB (publ) bedriver konsult- och telekomverksamhet med fokus på kritisk kommunikation inom områden där det ställs krav på extremt hög tillförlitlighet. Konsultverksamheten tillhandahåller tjänster och lösningar för lednings- och kommunikationssystem till försvaret, myndigheter och industrin. Telekomverksamheten är en specialiserad teleoperatör, som driver ett eget radionät och erbjuder meddelandetjänster för kritiska situationer under varumärkena Minicall och Messit. Gruppen omsatte 164 Mkr under 2012 och har drygt 70 anställda. Aktien handlas på NASDAQ OMX First North Premier med kortnamnet GENI. För mer information besök generic.se.