Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Vitec tecknar avtal med Collector Bank

12:09 / 12 December 2018 Vitec Press release

Vitec och Collector Bank tecknar avtal avseende programvaran Capitex Företagslån. Den svenska marknaden är först ut och inom kort införs det nya arbetssättet även i Norge och Finland.

Capitex Företagslån är en ny produkt på marknaden som automatiserar kreditberedningen för företagslån och factoring. Det är en programvara som är utvecklad specifikt för att effektivisera hanteringen av nya företagskrediter samt uppföljning och förlängning av befintliga företagskrediter. Med Capitex Företagslån möjliggör Vitec att kundernas tid för informationsinsamling vid kreditbeslut kan minskas betydligt.

- Capitex Företagslån gör att vi kan accelerera ytterligare vad gäller effektiv kredithantering. Med moderna programvaror som är väl anpassade för vår bransch kan vi korta tiden för att behandla krediter, säger Erik Krondahl, Chief Sales Officer på Collector Bank.

- Vi är glada att vi får möjligheten att arbeta tillsammans med Collector Bank för att skapa tydliga kreditunderlag av hög kvalitet genom att automatisera processen för företagskrediter. Nu rullar vi ut systemet på bred front i Sverige, i början av nästa år är det dags för Norge och Finland, säger Fredrik Glifberg vd för Capitex Finanssystem i Vitec.

För mer information, kontakta
Fredrik Glifberg, vd för Capitex Finanssystem i Vitec, tel 070-659 49 39, fredrik.glifberg@vitec.se

Om Vitec
Vitec är ledande inom Vertical Market Software i Norden. Vi utvecklar och levererar standardprogram för olika nischer. Vitec växer genom förvärv av välskötta och etablerade programvarubolag i Norden. Koncernens övergripande processer tillsammans med medarbetarnas djupa kunskap om kundens lokala marknad skapar goda förutsättningar för förädling och fortsatt innovation. Våra 650 medarbetare finns i Danmark, Finland, Norge och Sverige. Vitec är noterat på Nasdaq Stockholm och omsatte 855 Mkr år 2017. Läs mer om oss på www.vitecsoftware.com.            

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/