Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Bostaden AB digitaliserar med hjälp av Vitec

12:00 / 26 October 2018 Vitec Press release

Bostaden har valt Vitec som leverantör av sitt nya fastighetssystem. Programvaran från Vitec är ett led i Bostadens arbete med digitalisering och anpassning till den snabba utvecklingen av tekniska lösningar.

- Så kul! Det här är ett viktigt uppdrag för Vitec. Vi har haft en bra dialog med Bostaden och är stolta över att de valde oss som leverantör. Bostaden är ju en av landets största bostadsförvaltare och att uppdraget gick till oss i stenhård konkurrens är verkligen ett bevis på att våra produkter skapar värde för våra kunder både idag och imorgon, säger Lars Stenlund, vd på Vitec.

- Våra tidigare system var inte anpassade för nya digitala lösningar, men nu får vi ett system som ger oss förutsättningar att jobba med affärsutveckling inom digitalisering. Vi har också gått med i allmännyttans digitaliseringsinitiativ som är en treårig satsning för att samordna resurser från medlemsföretagen så att allmännyttan kan accelerera och vara drivande i digitaliseringen, säger Jerker Eriksson, vd på Bostaden

För mer information, kontakta
Lars Stenlund, vd på Vitec, tel 070-659 49 39, lars.stenlund@vitec.se
Jerker Eriksson, vd på Bostaden, tel 090-17 76 15, jerker.eriksson@bostaden.se

Om Vitec
Vitec är ledande inom Vertical Market Software i Norden. Vi utvecklar och levererar standardprogram för olika nischer. Vitec växer genom förvärv av välskötta och etablerade programvarubolag i Norden. Koncernens övergripande processer tillsammans med medarbetarnas djupa kunskap om kundens lokala marknad skapar goda förutsättningar för förädling och fortsatt innovation. Våra 650 medarbetare finns i Danmark, Finland, Norge och Sverige. Vitec är noterat på Nasdaq Stockholm och omsatte 855 Mkr år 2017. Läs mer om oss på www.vitecsoftware.com.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/