Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Vitec tecknar flerårsavtal med Ikano Bostad

10:00 / 17 January 2014 Vitec Press release

Vitec tecknar ett flerårigt avtal med Ikano Bostad avseende förvaltning och vidareutveckling av programvaran Vitec Säljstöd Nyproduktion. Ikano Bostad använder programvaran som stöd för sina processer vid försäljning av bostadsrätter.

Umeå, 2014-01-17 10:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --

– Ett bra och modernt processtöd är väldigt viktigt för oss. Det förenklar och förbättrar både köpprocessen för våra kunder och säljprocessen för oss. Det nya avtalet med Vitec säkrar vår tillgång till ett sådant stöd, säger Matts Sandberg, ansvarig för systemet på Ikano Bostad.

– Vi är väldigt glada över att Ikano Bostad har valt att teckna ett flerårigt avtal med oss. Det ger oss möjlighet att arbeta långsiktigt och hela tiden leverera det effektiva processtöd som en kund i Ikano Bostads storlek kräver, säger Magnus Persson, Försäljningschef på Vitec.

Ikano Bostad Ikano Bostad äger, utvecklar och bygger nya bostadsrätter och hyresrätter i Stockholm, Mälardalen och Öresundsområdet. Ikano Bostad har ca 230 medarbetare och har kontor i Sundbyberg, Hagsätra, Västerås, Huskvarna, Lund, Helsingborg och Malmö.

Vitec – Affärsområde Fastighet Affärsområde Fastighet erbjuder affärssystem för byggbolag och fastighetsbolag. Vårt fastighetssystem och ekonomisystem har funktioner för webb och mobil, finns som molntjänst eller egen installation, hos kunden eller hos oss. På mest effektiva sätt stödjer och optimerar vi processer för uthyrning & försäljning, kundservice, ekonomi, teknisk förvaltning och energiuppföljning.

För mer information kontakta Magnus Persson, Försäljningschef Vitec Fastighet, tel: +46 70 796 3513,

Vitec Software Group AB (publ) är ett programvarubolag som erbjuder specifika affärssystem. Bland kunderna finns bygg- och fastighetsbolag, fastighetsmäklare, energibolag, tidningsföretag, banker & försäkringsbolag samt sökmediabolag. Bolaget omsätter på årsbasis ca 400 Mkr och har ca 280 medarbetare. Vitec är noterat på Nasdaq OMX, Stockholm.

www.vitec.se Säte: Box 7965, 907 19 Umeå. Telefon 090-15 49 00, Fax 090-15 49 07

Vitec Software Group AB

Show as PDF