Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Vitec blir huvudsponsor i MäklarMatchen – ett tennisevent för Sveriges fastighetsmäklare

11:10 / 12 April 2013 Vitec Press release

MäklarMatchen är eventet som under sensommaren besöker sju svenska städer för att bland annat kora Sveriges bästa dubbelpar i fastighetsmäklarbranschen. Förutom den prestigeladdade tennisturneringen får alla mäklare även möjlighet att prova och utveckla sina tenniskunskaper tillsammans med en professionell instruktör. Eventet avslutas sedan med en stjärnspäckad Summit och bankettmiddag.

Umeå, 2013-04-12 11:10 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

– Det känns kul att få vara en del av denna unika tennisturnering för Sveriges fastighetsmäklare. Det finns många mäklare därute som håller en väldigt hög klass på tennisplanen, jag tror och hoppas dock på att vi kommer få se både elitspelare som glada amatörer på planerna under turnén. – säger huvudsponsorn Vitecs VD för Affärsområde Mäklare, Fredrik Ruben.

Fredrik Erixon, VD på Drive Reklam, är upphovsman och projektledare för MäklarMatchen.

– Intresset för tennis har skjutit i höjden och i och med att mäklare generellt är aktiva människor så kändes en tennisturnering helt perfekt. Det finns ju inget liknande i fastighetsmäklarbranschen, så vi är övertygade om att turneringen kommer att locka många vinnarskallar som vill titulera sig “Mäklarsveriges bästa dubbelpar 2013”. avslutar Fredrik.

Vinnarna av MäklarMatchen 2013 koras under en finaldag i Stockholm den 18 oktober där finalister från vardera ort gör upp om den åtråvärda titeln.

Syftet med MäklarMatchen är att aktivera alla Sveriges fastighetsmäklare samt skapa ett återkommande forum för nyheter, branschfrågor och tankar inför framtiden i fastighetsmäklarbranschen. Turnén startar i Stockholm den 28 augusti för att sedan besöka Gävle, Växjö, Malmö, Göteborg, Örebro och Linköping under nästföljande veckor.

Mer information finns även på www.mäklarmatchen.se

Vitec – Affärsområde Mäklare Vitec Affärsområde Mäklare är den ledande leverantören av kompletta affärssystem för fastighetsmäklare och nyproducenter i Sverige och Norge och har ca 140 heltidsanställda på 5 orter.

För mer information kontakta Fredrik Erixon, projektledare för MäklarMatchen, tel: 070-893 03 55, . Fredrik Ruben, VD Vitec Affärsområde Mäklare, tel: +46 70 427 41 10,

Vitec Software Group AB (publ) är ett programvarubolag som erbjuder specifika affärssystem. Bland kunderna finns bygg- och fastighetsbolag, fastighetsmäklare, energibolag, tidningsföretag, bank & försäkring samt sökmediabolag. Bolaget omsätter på årsbasis ca 360 Mkr och har ca 330 medarbetare. Vitec är noterat på Nasdaq OMX, Stockholm.

www.vitec.se Säte: Box 7965, 907 19 Umeå. Telefon 090-15 49 00, Fax 090-15 49 07

Vitec Software Group AB

Show as PDF