Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Vitec levererar portal och app till Väsbyhem

10:20 / 29 September 2011 Vitec Press release

Vitec har levererat en ny webbplats samt appar för att söka bostad till Väsbyhem. Med webbplatsen som är baserad på Vitecs portalplattform erbjuds hyresgäster och bostadssökande smarta och lättillgängliga funktioner för att kunna ha en nära och effektiv dialog med Väsbyhem.

Umeå, 2011-09-29 10:20 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

”Med vår nya webbplats från Vitec gör vi det enkelt och smidigt att hålla kontakt med oss på Väsbyhem. De tjänster och funktioner som hyresgäster och bostadssökande efterfrågar mest blir nu mycket lättillgängliga. Det vi ser idag bland våra kunder är önskemål om smarta funktioner och effektiva kontaktvägar över webb och mobil. Appen för att söka bostad har direkt blivit oerhört populär” säger Jan Hedberg, Marknadschef, AB Väsbyhem.

”Väsbyhem är kund till oss sedan flera år tillbaka och det är mycket tillfredsställande att få förtroendet att utöka installationen. Med vår portalplattform och appar gör vi det möjligt för våra fastighetskunder att enklare och med smartare funktioner tillgodose sina kunders, dvs hyresgäster och bostadssökande behov” menar Tommy Hallberg, VD Vitec Fastighetssystem.

AB Väsbyhem Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Upplands Väsby kommun. Väsbyhem äger och förvaltar cirka 5200 lägenheter och cirka 36 000 kvm lokaler i Upplands Väsby. Närhet och omtanke präglar Väsbyhems bostadsområden. De flesta bostadsområden ligger på gångavstånd till centrum, kollektiva färdmedel och naturområden.

Vitec Fastighetssystem AB Vitec Fastighetssystem erbjuder kompletta affärssystem för effektiv och lönsam förvaltning och utveckling av fastigheter samt system för energiuppföljning. Vitec Fastighetssystem ingår i Vitec Software Group.

För mer information kontakta Jan Hedberg, t.f. Marknadschef AB Väsbyhem, 08 - 590 981 53 Tommy Hallberg, VD Vitec Fastighetssystem AB, 0733 - 018 220

Vitec Software Group AB (publ) är ett programvarubolag som erbjuder specifika affärssystem. Bland kunderna finns bygg- och fastighetsbolag, fastighetsmäklare, energibolag, tidningsföretag, bank & försäkring samt sökmediabolag. Bolaget omsätter på årsbasis ca 330 Mkr och har ca 300 medarbetare. Vitec är noterat på Nasdaq OMX, Stockholm.

www.vitec.se Säte: Box 7965, 907 19 Umeå. Telefon 090-15 49 00, Fax 090-15 49 07

Vitec Software Group AB

Show as PDF