Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Vitec: Vitec hjälper Mimer att nå sin vision att bli Sveriges bästa bostadsföretag

08:45 / 10 June 2011 Vitec Press release

Vitec har levererat en ny webbplats med ett helt nytt koncept inom bostadsbranschen till Bostads AB Mimer. Baserad på Vitecs Portalplattform erbjuder webbplatsen nya möjligheter genom att integrera sociala medier och de senaste sökfunktionerna från Google som Street View. Tillsammans med Vitecs app för att söka bostad kan Mimer nu erbjuda sina hyresgäster och bostadssökande unika sökmöjligheter, smarta funktioner och möjlighet till en nära dialog.

"Med vår nya webbplats från Vitec tar vi ytterligare ett steg i riktningen mot vår målsättning att bli Sveriges bästa bostadsföretag. Webbplatsen är vår viktigaste kanal för att kommunicera och interagera med våra kunder, varje vecka har vi ca 22 000 besökare. Med den trend vi idag ser där fler och fler av våra kunder vill ha kontakt med oss via vår webbplats eller från en smartphone kan vi nu bättre tillgodose de önskemål som finns på högre tillgänglighet, smartare funktioner och snabbare respons" säger Eva Favaro, Marknadschef, Bostads AB Mimer.

"Webbplatsen vi har levererat till Mimer bygger på vår Portallösning som vi har kompletterat med vår mobila app Söka Bostad och med en nära integration till Facebook. Slutresultatet är en lättanvänd och innehållsrik webbplats som innehåller de mest efterfrågade funktionerna och som är tillgänglig oavsett om besökaren sitter framför en dator, håller en surfplatta eller smartphone i handen" menar Tommy Hallberg, VD Vitec Fastighetssystem.

Bostads AB Mimer Bostads AB Mimer är det största bostadsbolaget i Västerås och ägs av Västerås stad och driver allmännyttig verksamhet. Mimer äger och förvaltar ca 11 200 bostäder. Mimers kundlöfte är; "En bra dag börjar hemma" vilket skall vägleda samtliga anställda i Mimer att alltid sätta kunden först.

Vitec Fastighetssystem AB Vitec Fastighetssystem erbjuder kompletta affärssystem för effektiv och lönsam förvaltning och utveckling av fastigheter samt system för energiuppföljning. Vitec Fastighetssystem ingår i Vitec Software Group.

För mer information kontakta Eva Favaro, Marknadschef Bostads AB Mimer, 0704 - 657 011 Tommy Hallberg, VD Vitec Fastighetssystem AB, 0733 - 018 220

Vitec Software Group AB (publ) är ett programvarubolag som erbjuder specifika affärssystem. Bland kunderna finns bygg- och fastighetsbolag, fastighetsmäklare, energibolag, tidningsföretag, bank & försäkring samt sökmediabolag. Bolaget omsätter på årsbasis ca 330 Mkr och har ca 300 medarbetare. Vitec är noterat på Aktietorget, och har beslutat att ansöka om notering på Nasdaq OMX, Stockholm. www.vitec.se Säte: Box 7965, 907 19 Umeå. Telefon 090-15 49 00, Fax 090-15 49 07

Vitec

Show as PDF