Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Vitec: Fastighetsbyrån väljer app från Vitec

09:00 / 27 June 2011 Vitec Press release

Ett flertal fastighetsmäklare tillhörande Fastighetsbyrån har valt att effektivisera sin förmedling med hjälp av en ny mobil app från Vitec. Det mobila stödet ger fastighets-mäklaren tillgång till informationen som krävs för att sköta bostadsaffären effektivt även utanför kontoret. Appen ger fastighetsmäklaren tillgång till all information som krävs för att sköta bostadsaffären effektivt. Information om aktuella objekt med tillhörande kontakter, budgivningar och visningar samt tillgång till branschfakta finns i ett kompakt format i appen.

- Som fastighetsmäklare måste man alltid kunna vara tillgänglig för kunden. Eftersom vi i vårt arbete ofta befinner oss utanför kontoret så ger den nya appen från Vitec oss möjligheter att hela tiden upprätthålla en hög tillgänglighet. Appen möjliggör att vi effektivt kan sköta vår fastighetsförmedling även utanför kontoret, och sparar både tid och resande. säger Cattis Karlsson, fastighetsmäklare vid Fastighetsbyrån.

- Efterfrågan är stor på mobila lösningar som underlättar mäklarens rörliga vardag. Med den nya appen för fastighetsmäklare tillgodoser vi kundernas behov av arbetsverktyg med mobilitet och tillgänglighet, och samtidigt med lika god användbarhet som våra övriga produkter. Det mobila stödet är anpassat till våra två produktlinjer Mäklarsystem och Säljstöd" säger Annica Karlsson, vVD för Vitecs Affärsområde Mäklare.

Fastighetsbyrån Fastighetsbyrån är ett helägt dotterbolag till Swedbank och har ca 250 kontor runt om i Sverige. Fastighetsbyrån är marknadsledande på den svenska bostadsmarknaden både i omsättning och antal bostadsaffärer.

Vitec - Affärsområde Mäklare Affärsområde Mäklare erbjuder kompletta affärssystem för fastighetsmäklare och nyproducenter av bostäder. Affärsområdet omsätter drygt 100 Mkr/år och ingår i Vitec Software Group.

För mer information kontakta Annica Karlsson, vVD Affärsområde Mäklare tel: 070-640 62 71

Se hela nyheten i Adobe Acrobat: www.aktietorget.se/pressdocs/Vitec/59227/VIT B 20110627 2.pdf

Vitec Software Group AB

Show as PDF