Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Vitec lanserar Mäklarapp för iPad

09:00 / 18 October 2011 Vitec Press release

I veckan lanserar Vitec en ny version av produkten Vitec App för Fastighetsmäklare som är helt anpassad för läsplattan iPad. Versionen innehåller ett flertal förbättringar som underlättar mäklarens arbete utanför kontoret, samtidigt som användarupplevelsen blir maximal när iPads möjligheter kan nyttjas fullt ut.

Umeå, 2011-10-18 09:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

Vitec App för fastighetsmäklare, anpassad för iPhone, hade premiär strax innan sommaren. Appen utvecklades gemensamt för de båda svenska produktlinjerna inom Affärsområde Mäklare - Vitec Säljstöd och Vitec Mäklarsystem. Den senaste versionen av appen innehåller ett flertal nyheter, som ytterligare underlättar fastighetsmäklarens arbete. Den mest efterlängtade nyheten är dock att appen nu även finns med fullt stöd för iPad.

”Jag tror mycket på de möjligheter iPad erbjuder och ser positivt på Vitecs utveckling av mobila lösningar för oss fastighetsmäklare. Läsplattan blir ett bra komplement till mobilen när man befinner sig ute på fältet och jag ser en stor nytta med att jag med min iPad får ett större skrivbord. Med appen kan jag nu arbeta effektivt även utanför kontoret och den ger mig direktåtkomst till nyckelfunktionalitet i mitt mäklarsystem”, säger Mathias Andersson, Fastighetsmäklare vid ERA Bostadsmäklarna i Norrköping.

”I mäklarnas rörliga vardag betyder enkelhet och tillgänglighet allt. Med dagens mobila teknik kan vi nu erbjuda mäklarna helt nya och mer effektiva verktyg än vad som fanns för bara några år sedan. Vi ser det här som början på en succesiv övergång till ett alltmer rollbaserat arbetssätt för våra mäklarkunder, och vi är glada över att kunna erbjuda lösningar som gör att vår bransch ligger i framkant när det gäller att att skapa värden med den nya tekniken. ”, säger Annica Karlsson, vVD Vitec Affärsområde Mäklare.

ERA ERA är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i världen. ERA finns i över 50 länder och är Europas i särklass största mäklarkedja med över 1300 kontor. ERA etablerade sitt första kontor i Sverige år 2000 och har idag ca 75 kontor runt om i landet.

Vitec - Affärsområde Mäklare Affärsområde Mäklare erbjuder kompletta affärssystem för fastighetsmäklare till kunder i Sverige och Norge. Affärsområdet omsätter ca 140 Mkr/år och ingår i Vitec Software Group AB (publ).

För mer information, kontakta Annica Karlsson, vVD, Vitec Affärsområde Mäklare, tel: +46 70 640 62 71 Mathias Andersson, Fastighetsmäklare ERA Bostadsmäklarna Norrköping, tel: +46 11 18 66 63

Vitec Software Group AB (publ) är ett programvarubolag som erbjuder specifika affärssystem. Bland kunderna finns bygg- och fastighetsbolag, fastighetsmäklare, energibolag, tidningsföretag, bank & försäkring samt sökmediabolag. Bolaget omsätter på årsbasis ca 330 Mkr och har ca 300 medarbetare. Vitec är noterat på Nasdaq OMX, Stockholm.

www.vitec.se Säte: Box 7965, 907 19 Umeå. Telefon 090-15 49 00, Fax 090-15 49 07

Vitec Software Group AB

Show as PDF