Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Kommuner minskar växthuseffekten med Vitec Energiuppföljning

10:00 / 20 October 2011 Vitec Press release

Kommunerna Filipstad och Storfors gör gemensam sak och startar upp projekt för energieffektivisering. Syftet är att i det kortare perspektivet nå uppsatta miljö- och energimål i den kommunala verksamheten, samt i ett längre perspektiv arbeta för ett långsiktigt hållbart samhälle. Kommunerna har valt Vitec Energiuppföljning för att kunna minska energianvändningen och som stöd i beslutsprocessen kring rätt åtgärder och aktiviteter.

Umeå, 2011-10-20 10:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

”Med Vitec Energiuppföljning så får vi ett mycket kraftfullt verktyg som ger oss rätt förutsättningar att lyckas i vårt arbete att energieffektivisera. Via vårt nära samarbete med Storfors kommun får vi ett bra bollplank som arbetar med samma utmaning och mål” menar Ronny Greus, energirådgivare Filipstad kommun.

”Vi är mycket nöjda av flera skäl att kommuner runt om i landet aktivt arbetar med att sänka energiförbrukningen och därigenom verka för en bättre miljö och framtid. Filipstad kommun är sedan tidigare kund till oss och uppgraderar nu till vår nya produkt Vitec Energiuppföljning vilket känns mycket tillfredsställande. Storfors kommun är en ny kund inom energiområdet som vi ser fram emot att få arbeta tillsammans med” säger Tommy Hallberg, VD Vitec Fastighetssystem.

Filipstad och Storfors kommun Kommunerna Filipstad och Storfors ligger i Värmlands län som är Sveriges till ytan åttonde största. Filipstad är Värmlands tredje äldsta stad, med tradition inom järn och gruvhantering ända sedan 1300-talet. I Filipstad ligger världens största knäckebrödsfabrik, Wasabröd som är Filipstads största arbetsgivare.

Vitec Fastighetssystem AB Vitec Fastighetssystem erbjuder kompletta affärssystem för effektiv och lönsam förvaltning och utveckling av fastigheter samt system för energiuppföljning. Vitec Fastighetssystem ingår i Vitec Software Group.

För mer information kontakta Ronny Greus, energirådgivare Filipstads kommun, tel: 070 - 239 28 10 Tommy Hallberg, VD Vitec Fastighetssystem, tel: 0733 - 018 220

Vitec Software Group AB (publ) är ett programvarubolag som erbjuder specifika affärssystem. Bland kunderna finns bygg- och fastighetsbolag, fastighetsmäklare, energibolag, tidningsföretag, bank & försäkring samt sökmediabolag. Bolaget omsätter på årsbasis ca 330 Mkr och har ca 300 medarbetare. Vitec är noterat på Nasdaq OMX, Stockholm.

Vitec Software Group AB

Show as PDF