Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

AB Uppsala kommuns Industrihus säkrar miljöcertifieringen med Vitec Energiuppföljning

09:03 / 4 October 2011 Vitec Press release

AB Uppsala kommuns Industrihus har valt Vitec Energiuppföljning som system för att minimera energianvändningen i sina fastigheter. Industrihus har varit miljöcertifierade sedan 2002 och arbetar mycket aktivt med att minska sin miljöpåverkan. Med Vitec Energiuppföljning får Industrihus den information och kunskap som behövs för att lyckas i detta arbete.

Umeå, 2011-10-04 09:03 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

”Med Vitec Energiuppföljning får vi ett bra system som är mycket lättanvänt. Hos oss på Industrihus är miljöarbetet en självklar del av verksamheten. Vi arbetar med att ständigt förbättra oss och höja nivån på våra miljömål. För att lyckas med detta krävs ett kvalificerat systemstöd. Med Vitec Energiuppföljning får vi tillgång till de funktioner och den information som krävs, vi kan bl.a. på ett enkelt sätt följa och analysera energiförbrukningen. Genom att systemet ständigt vidareutvecklas och att vi som kunder bjuds in att påverka inriktningen på utvecklingen känner vi oss trygga in för framtiden” säger Henrik Hjelmstedt, driftchef på Industrihus.

”Vi är mycket stolta över att Vitec Energiuppföljning gör en skillnad i något så viktigt som miljöarbetet. På marknaden ser vi ett ständigt ökande intresse för vårt erbjudande inom energieffektivisering. Fler och fler organisationer arbetar med att bidra på sitt sätt till en hållbar utveckling. Här kan Vitec Energiuppföljning skapa de rätta förutsättningarna för att lyckas” menar Tommy Hallberg, VD Vitec Fastighetssystem.

AB Uppsala Kommuns Industrihus Industrihus syfte är att skapa tillväxt och utveckling för Uppsala kommun genom att tillhandahålla rum att utvecklas i. Vi erbjuder klimatsmarta, innovativa och dynamiska fastighetslösningar till företag och offentlig verksamhet som växer och utvecklas inom Uppsala. Industrihus är ett fristående aktiebolag som ingår i Uppsala kommun.

Vitec Fastighetssystem AB Vitec Fastighetssystem erbjuder kompletta affärssystem för effektiv och lönsam förvaltning och utveckling av fastigheter samt system för energiuppföljning. Vitec Fastighetssystem ingår i Vitec Software Group.

För mer information kontakta Henrik Hjelmstedt, driftschef Industrihus, tel: 018 - 56 29 93 Tommy Hallberg, VD Vitec Fastighetssystem, tel: 0733 - 018 220

Vitec Software Group AB (publ) är ett programvarubolag som erbjuder specifika affärssystem. Bland kunderna finns bygg- och fastighetsbolag, fastighetsmäklare, energibolag, tidningsföretag, bank & försäkring samt sökmediabolag. Bolaget omsätter på årsbasis ca 330 Mkr och har ca 300 medarbetare. Vitec är noterat på Nasdaq OMX, Stockholm.

www.vitec.se Säte: Box 7965, 907 19 Umeå. Telefon 090-15 49 00, Fax 090-15 49 07

Vitec Software Group AB

Show as PDF