Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Vitec: Vitec annonserar produktlansering

13:46 / 16 August 2010 Vitec Press release

Vitec Fastighetssystem annonserar lansering av en ny produkt för energiuppföljning. Lanseringen kommer att ske i samband med företagets årliga kundkonferens den 16:e september i Stockholm. Den nya produkten, Vitec Energiuppföljning, riktar sig till företag som vill ta ett större ansvar i det hållbara samhället och därmed låter arbetet med mijö och lönsamhet samverka. Visionen är att Vitec Energiuppföljning skall bli nyckeln till att minska energianvändningen och därmed miljöpåverkan samt öka lönsamheten.

"Med Vitec Energiuppföljning summerar vi den kunskap och erfarenhet vi har tillgodogjort oss under flera år inom det här området. Vi vill med den nya produkten erbjuda en lösning till de företag som aktivt engagerar sig i hållbar affärsutveckling där minskad miljöpåverkan och lönsamhet är ledstjärnorna. Efter en intensiv period av produktutveckling ser vi nu fram emot lanseringen av Vitec Energiuppföljning och att närmare få presentera produkten för befintliga samt nya kunder", säger Tommy Hallberg, VD för Vitec Fastighetssystem.

Vitec Fastighetssystem AB Vitec Fastighetssystem erbjuder kompletta affärssystem för en effektiv och lönsam förvaltning och utveckling av fastigheter samt system för energiuppföljning. Vitec Fastighetssystem omsätter drygt 62 Mkr och ingår i Viteckoncernen.

För mer information kontakta Tommy Hallberg, VD Vitec Fastighetssystem AB, tel 0733-018 220

Vitec Software Group AB (publ) är ett programvarubolag som erbjuder specifika affärssystem till utvalda branscher. Bland kunderna finns fastighetsbolag, fastighetsmäklare, energibolag samt tidningsföretag. Bolaget omsätter på årsbasis ca 330 Mkr och har ca 300 medarbetare. Vitec är noterat på Aktietorget och ansöker om notering på Nasdaq OMX, Stockholm.

www.vitec.se Box 7965, 907 19 Umeå. Telefon 090-15 49 00, fax 090-15 49 07

Se hela nyheten i Adobe Acrobat: www.aktietorget.se/pressdocs/Vitec/55736/VIT B 20100816 14.pdf

Vitec Software Group AB

Show as PDF