Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Vitec: Vitec annonserar produktlansering inom verksamhetsanalys

11:09 / 31 August 2010 Vitec Press release

Vitec Fastighetssystem annonserar lansering av en ny produkt för verksamhetsanalys. Lanseringen kommer att ske i samband med företagets årliga kundkonferens den 16:e september i Stockholm. Den nya produkten, Vitec Verksamhetsanalys, är framtagen för att tillgodose de behov fastighetsbolag har av att följa upp verksamhet och nyckeltal på ett överskådligt sätt. Vitec Verksamhetsanalys gör det möjligt att inhämta och sammanställa den information som behövs för korrekta affärsbeslut.

"Med Vitec Verksamhetsanalys kan vi erbjuda våra kunder ett verktyg för att hämta affärsinformation från flera olika källor, sammanställa detta och presentera det på ett sätt som är anpassat till användarens behov. Med den nya produkten kan våra kunder få en överskådlig bild av sin verksamhet som underlag för beslutsfattande, budget- och prognosarbete. Vitec Verksamhetsanalys blir därmed ett verktyg för effektiv kostnadskontroll och intäktsmaximering. I den nya produkten finns det bästa av kunskap och erfarenhet från våra 25 år inom branschen", säger Tommy Hallberg, VD för Vitec Fastighetssystem.

Vitec Fastighetssystem AB Vitec Fastighetssystem erbjuder kompletta affärssystem för en effektiv och lönsam förvaltning och utveckling av fastigheter samt system för energiuppföljning. Vitec Fastighetssystem ingår i Viteckoncernen.

För mer information kontakta Tommy Hallberg, VD Vitec Fastighetssystem AB, tel 0733-018 220

Se hela nyheten i Adobe Acrobat: www.aktietorget.se/pressdocs/Vitec/55936/VIT B 20100831 8.pdf

Vitec Software Group AB

Show as PDF