Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Vitec: Vitec Fastighetssystem omorganiserar och rekryterar ny konsultchef

09:16 / 12 August 2009 Vitec Press release

Vitec Fastighetssystem konsoliderar sin konsult- och supportorganisation. I samband med omorganisationen görs förändringar av bemanningen i syfte att höja kvaliteten, öka tillgängligheten samt säkra samverkan internt med produkt-utvecklingen. Målsättningen är att kunna erbjuda marknadens bästa support och tjänsteerbjudande inom fastighetssystem. Lars Hedlund rekryteras som chef för den nya enheten och börjar i augusti. Lars har mångårig erfarenhet från IT- och konsultbranschen och kommer närmast från en befattning som konsultchef på Systemvaruhuset.

"Med omorganisationen och rekryteringen av Lars Hedlund skapar vi rätt förutsättningar för att kunna lyckas med att vidareutveckla verksamheten inom tjänster och support. Vi ser ökande krav från våra kunder på ett än mer kvalificerat erbjudande. Vår målsättning är att tillgodose dessa krav och kunna erbjuda marknadens bästa support och tjänsteerbjudande inom vårt område. Genom att lyckas här säkrar vi, tillsammans med rätt produkterbjudande, långsiktiga kundrelationer. Med Lars Hedlund får vi en kompetent och erfaren chef att leda detta arbete", säger Tommy Hallberg, VD.

"Det skall bli mycket spännande att arbeta på Vitec och verka i ett marknads-ledande företag. Jag ser fram emot att få arbeta nära företagets kunder och utveckla tjänsterbjudandet samt supportverksamheten", säger Lars Hedlund, ny konsultchef.

Vitec Fastighetssystem Vitec Fastighetssystem AB erbjuder kompletta programvarulösningar för fastighets-förvaltning, ekonomistyrning, energiledning och kundkommunikation. Vitec Fastighetssystem ingår i Vitec-koncernen och omsätter drygt 60Mkr.

För vidare information kontakta Tommy Hallberg, VD, tel: 0733-018 220 Lars Hedlund, Konsultchef, tel: 0706-929 391

Vitec Software Group AB

Show as PDF