Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Vitec: Tobias Andersson ny VD i Veriba

08:32 / 11 May 2009 Vitec Press release

Programvarubolaget Vitec förstärker ledningen i koncernen genom att rekrytera Tobias Andersson som VD för Affärsområde Media. Tobias kommer närmast från teknikkonsultbolaget Tritech Technology AB där han var platschef för enheten i Linköping. Före det arbetade Tobias med affärsutveckling på Technology Nexus.

Tobias Andersson tillträder den 11 maj och blir stationerad på kontoret i Linköping. "Jag har alltid varit intresserad av att bygga programvaruföretag. Med min erfarenhet och med Vitecs spetskompetens räknar jag med att bolaget ska fortsätta växa och bli ännu starkare. Balans är ett mycket omtyckt affärssystem och mitt samlade intryck av Vitec är mycket positivt. Företaget har ett starkt erbjudande och tillsammans har vi goda möjligheter att fortsätta expandera.", säger Tobias Andersson, ny VD för Vitec Veriba AB.

"Tobias Andersson blir ett mycket värdefullt tillskott till Vitec. Hans kundorientering samt hans kompetens och erfarenhet av att leverera helhetslösningar av produkter och tjänster gör honom till rätt person att leda bolaget de kommande åren. Under Tobias ledning kommer bolaget att fokusera ännu mer på våra kunder och leverera produkter som bäst tillgodoser deras behov.", säger Lars Stenlund, koncernchef Vitec.

Vitec Veriba AB Affärsområde Media erbjuder Balans som är ett modernt och lättanvänt affärssystem som stödjer de administrativa processerna hos våra kundföretag. Tack vare djup branchkompetens har Balans kommit att bli det ledande affärssystemet för tidningsbranschen i Sverige.

För mer information Lars Stenlund, koncernchef Vitec Software Group AB (publ), tel 0706-594 939

Vitec Software Group AB

Show as PDF