Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Vitec: Vitec och hitta.se placerar mäklarnas objekt på kartan

08:29 / 12 March 2009 Vitec Press release

Vitecs dotterbolag Svensk FastighetsData och hitta.se har tecknat avtal om samarbete kring utökad användning av kartor för fastighetsmäklare. Kartor och satellitbilder från hitta.se har integrerats direkt i SFD Mäklarsystem samt i fristående webblösningar som fastighetsköpare kan se via Internet.

- Integrationen av hitta.se innebär att vi använder kartor och satellitbilder online i mäklarsystemet vilket ökar nyttan både för mäklaren och för mäklarens kund. Vi kommer inom kort integrera ytterligare funktioner direkt i mäklarsystemet, säger Christian Sundberg, Utvecklingschef på Svensk FastighetsData.

- Det här kommer att kännas som ett mycket naturligt samarbete för de som söker ny bostad. Bostadens läge är en av de viktigaste faktorerna vid fastighetsköp, och då kommer våra kartor och lägesbeskrivningar till bra användning, säger Jan Prokopec, Affärsutvecklingschef på hitta.se.

På Internet kan spekulanten även nyttja övriga finesser från hitta.se som att ta fram en vägbeskrivning till objektet, se vilka förskolor, restauranger etc. som finns i närheten.

Om Svensk FastighetsData Svensk FastighetsData är marknadsledande på affärssystem för fastighetsmäklare. Sedan årsskiftet 2007/2008 är Svensk FastighetsData en del av Vitec-koncernen.

Om hitta.se Prisbelönta hitta.se hjälper dagligen hundratusentals svenska privatpersoner och företag att komma i kontakt med varandra. Hitta.se grundades i juni 2004 och är en av Sveriges snabbast växande internetsajter . På hitta.se finns mobilnummer, telefon-nummer och adresser till alla svenska företag och privatpersoner, samt kartor och satellitbilder över alla landets adresser och platser.

För mer information Christian Sundberg, Utvecklingschef, Svensk FastighetsData, tel 031-360 61 00 Jan Prokopec, Affärsutvecklingschef, hitta.se, tel 0707-813 440

Vitec Software Group AB

Show as PDF