Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Vitec: Vitec rekryterar Försäljningschef

10:35 / 9 February 2009 Vitec Press release

Vitecs dotterbolag Svensk FastighetsData förstärker ledningen i bolaget med Mikael Wallenberg som Försäljningschef. Rekryteringen är ett viktigt steg i arbetet att stärka bolagets ledning för en ökad offensiv satsning. Mikael Wallenberg kommer närmast från Objektvision/Bovision där han har varit verksam i olika befattningar sedan 2001 och sedan 2006 i rollen som Försäljningschef. Mikael Wallenberg tillträder sin tjänst i april.

"Vi genomför nu en organisationsutveckling av Marknad & Försäljning och inrättar en ny tjänst som Försäljningschef. Med Mikael Wallenberg som ny Försäljningschef och Lotta Carlsson som Marknadschef kommer vi att kunna utveckla och stärka våra kundrelationer och därmed göra fler affärer. Mikaels kompetens och erfarenhet från såväl IT-branschen som Mäklarbranschen, blir ett värdefullt tillskott i arbetet med att vidareutveckla vårt erbjudande. Genom rekryteringen räknar vi med att ytterligare kunna stärka vår marknadsposition som ledande leverantör av lösningar till fastighetsmäklarbranschen", säger Kristofer Stenum, VD.

"Jag ser fram emot att börja på Svensk FastighetsData. Bolaget har ett mycket gott renommé i mäklarbranschen samt är välskött med en stor potential. Med stärkta kundrelationer genom närmare samarbete ska vi öka våra kunders nöjdhet och därmed göra fler affärer " säger Mikael Wallenberg, ny Försäljningschef på Vitecs dotterbolag Svensk FastighetsData AB.

Svensk FastighetsData Svensk FastighetsData är marknadsledande på affärssystem för fastighets-mäklare. Sedan årsskiftet 2007/2008 är Svensk FastighetsData en del av Vitec-koncernen.

För mer information Kristofer Stenum, Svensk FastighetsData, tel: 031 - 360 61 19

Vitec Software Group AB

Show as PDF