Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Vitec: Tommy Hallberg ny VD för Vitec Fastighetssystem AB

13:14 / 28 February 2008 Vitec Press release

Vitec förstärker ledningen i koncernen genom att rekrytera Tommy Hallberg som VD för affärsområdet Fastighet. Rekryteringen är ett viktigt steg i den strategiska inriktningen om ökad tillväxt, internationalisering och fortsatt lönsamhet. Tommy Hallberg kommer närmast från en roll som VD för den svenska mobiltelefontillverkaren Neonode. Dessförinnan har han varit verksam inom IT-branschen senast i en VD-roll på Cybernetics. Tommy Hallberg ersätter Johnny Kölfors som har varit tillförordnad VD sedan september 2007.

"Tommy Hallberg blir ett mycket värdefullt tillskott till Vitec. Hans kompetens och erfarenhet från både IT-branschen och Internationell affärsutveckling gör honom till rätt person att leda bolaget de kommande åren. Vår ambition är att bolaget under hans ledning skall kunna ta steget från att vara marknadsledande i Sverige till att etablera sig som en internationell leverantör av programvarulösningar för fastighetsbranschen", säger Lars Stenlund, koncernchef.

"Det skall bli mycket spännande att få leda och vidareutveckla verksamheten inom Vitec. Mitt intryck av Vitec är mycket positivt. Företaget har ett starkt erbjudande och goda möjligheter att lyckas etablera sig utanför den svenska marknaden", säger Tommy Hallberg, ny VD Vitec Fastighetssystem AB. Vitec Fastighetssystem

Vitec Fastighetssystem AB erbjuder kompletta programvarulösningar för fastighetsförvaltning, ekonomistyrning och kundkommunikation. Affärsområdet Fastighet är det största i Vitec-koncernen med en omsättning på närmare 60Mkr.

För mer information Lars Stenlund, koncernchef, tel 0706-594 939 Tommy Hallberg, tillträdande VD, tel 0733-018 220 www.vitec.se

Vitec Software Group AB

Show as PDF