Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Vitec: Vasakronan väljer Vitec Fastighetssystem

08:42 / 11 December 2008 Vitec Press release

Vasakronan, som från den 1 december blir det gemensamma namnet för AP Fastigheter och Vasakronan, har valt Vitec som leverantör av fastighetssystem. Leveransen som innefattar konvertering kommer att påbörjas omgående.

"Vi har efter en utvärdering funnit att vår integrerade plattform där Vitecs fastighetssystem ingår erbjuder oss det bästa IT-stödet för vår verksamhet.", säger Sören Sandell, IT chef Vasakronan.

" Vi är mycket glada över att landets största fastighetsbolag väljer oss som leverantör. Tillsammans med Vasakronan så kommer vi att kunna fortsätta att vidareutveckla vårt kunderbjudande, samtidigt som leveransen ytterligare stärker vår marknadsposition som ledande leverantör av lösningar till fastighetsbranschen.", säger Tommy Hallberg, VD för Vitec Fastighetssystem.

Vasakronan Från och med den 1 december 2008 är AP Fastigheter och Vasakronan ett och samma företag med namnet Vasakronan. Tillsammans erbjuder man Sveriges mest omfattande utbud av kontor, butiker och bostäder i Sveriges tillväxtregioner: Stockholm, Göteborg, Uppsala, Malmö och Lund.

Vitec Fastighetssystem Vitec Fastighetssystem AB erbjuder kompletta programvarulösningar för fastighetsförvaltning, ekonomistyrning, energiuppföljning och kundkommunikation. Affärsområdet Fastighet är det största i Vitec-koncernen med en omsättning på närmare 60Mkr.

För vidare information kontakta Sören Sandell, IT Chef, Vasakronan, tel: 08 - 566 20 500 Tommy Hallberg, VD Vitec Fastighetssystem AB, tel: 073 - 3018220

Vitec Software Group AB

Show as PDF