Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Vitec: Vitec ny guldpartner till Microsoft

09:50 / 30 March 2006 Vitec Press release

Vitec är ny guldpartner till Microsoft och första bolag i Sverige att certifieras samtidigt för både Software solutions och Mobility solutions. Partnerskapet innebär bland annat att de båda företagen kommer att samarbeta med marknadsföring, service- och support till kunder samt kompetensutveckling.

- Våra produkter är teknologiskt helt moderna och i takt med framtiden. Att vara certifierad på Microsoft Gold Certified Partner-nivå för både mobila och traditionella programvarulösningar är ett bevis för detta

- Som Gold Certified Partner är Vitec en av Microsofts närmaste partner i Sverige, säger Mikael Ramnö, ansvarig för Microsofts partnerprogram i Sverige. Microsoft Gold Certified Partner är ett bevis för att Vitec har en bred och hög kompetens på Microsofts produkter och flera dokumenterat nöjda kunder.

Vitec och Microsoft utvecklar nu sitt samarbete på flera olika områden. Framöver kommer företagen bland annat att arbeta tillsammans med marknadsföring och kompetensutveckling. Microsoft kommer att bistå med nya affärer till Vitec genom att kunna referera till Vitec då kunder söker en partner. Dessutom ges service- och supporthjälp och licenser av programvara som en del i det nya samarbetet.

För mer information, vänligen kontakta: Olov Sandberg, vvd på Vitec, e-post: mailto:, telefon: 08- 5947 7490 eller Mikael Ramnö, chef för partnerutveckling och partnermarknadsföring på Microsoft AB, e-post: mailto:, telefon:08-752 29 77.

Vitec Software Group AB

Show as PDF