Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Tethys Oil

Tethys Oil

Tethys Oil: Ledningsförändringar i Tethys Oil

08:25 / 8 September 2016 Tethys Oil Press release

Tethys Oil har utsett Jesper Alm till ny CFO (Chief Financial Officer) efter Morgan Sadaranganis beslut att avgå. Vidare har Fredrik Robelius utsetts till CTO (Chief Technical Officer).

Jesper Alm är för närvarande EVP Corporate Development på Tethys Oil. Morgan Sadarangani kommer att avgå som CFO den 30 november 2016, men kommer att vara tillgänglig för företaget fram till 1 mars 2017. Fredrik Robelius är sedan 2011 anställd inom Tethys Oil, först som senior petroleumingenjör och för närvarande som teknisk chef. Fredrik tillträder sin nya roll med omedelbar verkan.

”Det är med glädje jag välkomnar Jesper och Fredrik till deras nya roller inom Tethys Oil. Jag ser fram emot att fortsätta vårt samarbete för fortsatt framgång för Tethys Oil. Jag vill också tacka Morgan för hans stora insatser och hängivna arbete under 12 år. Morgan har varit vår CFO sedan vi börsnoterades 2004, och under dessa år har bolaget utvecklats från ett litet prospekteringsbolag till ett producerande oljebolag. Jag har full respekt för att han vill söka nya utmaningar, och önskar honom all lycka till med sitt nya projekt,” säger Magnus Nordin, verkställande direktör i Tethys Oil AB

Jesper Alm kom till Tethys Oil 2014 från investmentbanken Pareto Securities, där han var partner på corporate financeavdelningen. Jesper har en magisterexamen inom ekonomi från Lunds Universitet.

Fredrik Robelius kom till Tethys Oil 2011. Han har tidigare haft olika ingenjörspositioner på Fortum, Tanganyika Oil och Sinopec. Fredrik har en doktorsexamen inom teknisk fysik från Uppsala Universitet samt en examen inom petroleumteknik från Heriot-Watt University, Storbritannien.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta

Magnus Nordin, verkställande direktör, tfn: +46 8 505 947 00

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bolaget lämnar informationen i detta pressmeddelande i enlighet med lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument.

 

Tethys Oil AB (publ)

Tethys Oil är ett svenskt energibolag med inriktning på prospektering och produktion av oljetillgångar. Tethys Oil kärnområde är Sultanatet Oman, där Tethys Oil till ytan är en av landets största licensinnehavare med en nuvarande nettoproduktion på omkring 12 000 fat olja per dag. Tethys Oil har också prospekterings- och produktionstillgångar onshore Litauen och Frankrike. Aktierna är noterade på Nasdaq Stockholm (TETY).

www.tethysoil.com

Show as PDF

NGNews

This information was distributed by NGNews http://www.ngnews.se/