Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Tethys Oil

Tethys Oil

Tethys Oil: Vincent Hamilton har avlidit

13:10 / 10 March 2014 Tethys Oil Press release

Det är med stor sorg som Tethys Oil meddelar att bolagets medgrundare och tidigare styrelseordförande Vincent Hamilton har avlidit efter lång kamp mot neuroendokrin cancer.

Vincent Hamilton var med och grundade Tethys Oil 2001 och var bolagets styrelseordförande från grundandet fram till oktober 2013. Han avled i Geneve idag, måndagen den 10 mars 2014, vid 50 års ålder.

”Det är med stor sorg som vi idag meddelar att Vince har avlidit. Våra tankar går till hans hustru Mona och deras tre barn. Vince är djupt saknad av alla. Hans stora passion för geologi och prospektering och hans aldrig sinande entusiasm och optimism kommer att saknas men aldrig glömmas. Hans sätt att vara är för alltid en del av Tethys,” säger Magnus Nordin, verkställande direktör, Tethys Oil.

 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta

Magnus Nordin, Verkställande Direktör, tfn: +46 70 576 6555; magnus@tethysoil.com

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tethys Oil AB (publ)

Tethys Oil är ett svenskt energibolag med inriktning på prospektering och produktion av olje- och naturgastillgångar. Tethys kärnområde är Oman, där Tethys till ytan är en av landets största licensinnehavare. Tethys har också prospekterings- och produktionstillgångar onshore Frankrike och Litauen. Aktierna är noterade på NASDAQ OMX Stockholm (TETY) i Stockholm.

Hemsida: www.tethysoil.com

 

Show as PDF

NGNews

This information was distributed by NGNews http://www.ngnews.se/