Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Stendörren

Stendörren

Stendörren Fastigheter anställer bolagsjurist

00:48 / 3 May 2017 Stendörren Press release

Stendörren har anställt Caroline Gebauer som bolagsjurist. I denna roll ingår hon i bolagets ledningsgrupp och kommer även fungera som sekreterare i styrelsen.

Caroline kommer närmast från advokatbyrån Vinge där hon arbetat sedan 2006. Caroline har en jur.kand från Uppsala Universitet.

Caroline har sedan april 2016 varit inhyrd till Stendörren för att assistera bolaget med förberedelser inför och under den börsgranskning som ägt rum i syfte att byta börslista till Nasdaq Stockholms huvudlista. Hon tillträder omgående sin nya tjänst på Stendörren.

"Caroline har bidragit på ett väsentligt och mycket värdefullt sätt i processen att förbereda bolaget och styrelsen inför flytten till börsens huvudlista. Vi är därför jätteglada att hon nu accepterat rollen som bolagets permanenta bolagsjurist", säger Fredrik Brodin, VD.

För mer information, vänligen kontakta: Fredrik Brodin, verkställande direktör. Telefon 070-8886665, fredrik.brodin@stendorren.seeller besök www.stendorren.se

Om Stendörren

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på First North Premier, Nasdaq Stockholm (Ticker STEF-B) som äger utvecklar och förvaltar lokaler som gör skillnad. Det betyder att vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler med konkurrenskraftiga hyror, främst i Storstockholm och Mälardalen.

Certified Adviser är Remium Nordic AB (www.remium.com ). För mer information om Stendörren Fastigheter AB (publ) se www.stendorren.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/