Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Stendörren

Stendörren

Stendörren lanserar ytterligare konceptfastighet - Point Slagsta

09:00 / 12 October 2017 Stendörren Press release

Nu lanseras det andra Point-huset, i Slagsta söder om Stockholm. Point Slagsta ligger på Fågelviksvägen 18 i Norsborg. Stendörrens Point-koncept innebär att man förädlar fastigheter i attraktiva geografiska lägen och erbjuder tjänster som underlättar och skapar mervärde för hyresgästerna.

Point Slagsta är en vacker industribyggnad från 50-talet med högt i tak och stort ljusinsläpp. På sikt kommer det att finnas träningsmöjligheter och servering för personalen samt moderna logistiklösningar för mottagning och distribution av gods.

Vi är stolta över att kunna rulla ut ännu ett Point-hus i ett attraktivt läge på Fågelviksvägen i Norsborg. Vi tror att Point Slagsta kan passa kreativa verksamheter som behöver stora utrymmen, kanske med direktanslutning till lagermöjligheter, säger Maria Mastej, Marknads- och uthyrningschef på Stendörren Fastigheter.

Huset ligger precis vid Mälaren och i närheten av Skärholmen Centrum med butiker och restauranger. Läget erbjuder utmärkta kommunikationer, både med bil från E4:an och lokaltrafik (tunnelbana).

Point Slagsta är det andra i raden av ett antal konceptfastigheter i samma linje. Under våren 2017 lanserades det första huset, Point Nacka, där Nacka Energi är en av de större hyresgästerna.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Maria Mastej, Marknads- och uthyrningschef

E-post: maria.mastej@stendorren.seTel: 0768-76 63 51

Om Stendörren

Stendörren Fastigheter AB (publ) äger utvecklar och förvaltar lokaler som gör skillnad. Det betyder att vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler med konkurrenskraftiga hyror, främst i Storstockholm och Mälardalen.

Stendörren är noterat på First North Premier, Nasdaq Stockholm (Ticker: STEF B). Certified Adviser är Remium Nordic AB ( www.remium.com ). För mer information om Stendörren Fastigheter AB (publ) se www.stendorren.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/