Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

Proact IT Group AB: Proact utses återigen till en av Sveriges 10 bästa bolag för unga

08:00 / 7 September 2023 Proact Press release

Proact har för andra året i rad röstats fram till ett av de 10 främsta IT-arbetsgivarna för unga talanger i Sverige i en undersökning utförd av Årets Karriärföretag.

Redan i våras tilldelades Proact - som ett av 100 företag i Sverige - utmärkelsen Årets Karriärföretag 2023 (https://karriarforetagen.se/foretag/proact/). Utmärkelsen tilldelas arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för unga talanger.

Omröstningen sker i Karriärsföretagens kvalificerade nätverk Young Professionals som består av över 1000 systemvetare. Resultatet blir en 10-i-topp-lista (https://karriarforetagen.se/topp-10-young-professionals/) av organisationer som erbjuder Sveriges bästa karriärmöjligheter för unga.

- Det är glädjande att vi ännu ett år har uppmärksammats för vårt sätt att utveckla vår personal och ge goda karriärmöjligheter för unga. Vi har en lång historia av att investera i talanger och erbjuda en arbetsmiljö som främjar tillväxt och innovation. Vår framgång är ett resultat av våra engagerade medarbetare och deras passion för att skapa lösningar som gör skillnad. Vi värdesätter engagemang, kompetens och en stark sammanhållning, vilket skapar en arbetskultur där unga yrkesverksamma kan blomstra och utvecklas, säger Magnus Lönn, VD på Proact IT Sweden AB.

Om Proact

Proact är Europas ledande specialist inom data- och informationshantering med fokus på molntjänster och datacenterlösningar. Vi hjälper våra kunder att lagra, koppla samman, skydda, säkra och skapa värde genom data, med fokus på förbättrad flexibilitet, produktivitet och effektivitet.
Vi har genomfört tusentals framgångsrika projekt världen över, har mer än 4 000 kunder och hanterar hundratals petabyte information i molnet. Proact-koncernen har fler än 1 200 anställda med verksamhet i 12 länder i Europa och i USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. För mer information om Proact, besök oss på www.proact.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/