Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

Proact IT Group AB: Proact får pris för säkerhet och datacenter

08:00 / 1 November 2023 Proact Press release

Proact uppmärksammades av Dell med utmärkelser för sitt starka fokus på dataskydd samt datacenterförsäljning under Dell Technology Forum i Sverige.

Proact, Europas ledande oberoende leverantör av datacenter- och molntjänster, hade glädjen att ta emot partnerpriset Excellence in Security. med motiveringen: "Proact har tillsammans med Dell utvecklat ett imponerande koncept med ett starkt fokus på dataskydd och har omfamnat hela Dells säkerhetskoncept. Under en lång tid har Proact samarbetat nära med både kunder och Dell för att minimera sårbarhet gällande dataskydd. Proact har dessutom en konsultorganisation som innehar några av landets främsta experter inom dataskydd vilket kompletterar Dells erbjudande på bästa sätt. Proact får därför Dells Partner Award för Excellence in Security 2023".

Utöver priset Excellence in Security fick Proact även ta emot utmärkelsen Excellence in Datacenter Sales.

- Att hjälpa våra kunder att lagra, skydda och skapa värde genom affärskritisk data har alltid varit Proacts främsta drivkraft. Våra kunder uppskattar särskilt att vi levererar moderna lösningar direkt till deras datacenter eller som hybrida molntjänster med lokala experter och egen professionell och högkvalitativ teknisk support. Vi är mycket stolta över att Dell uppmärksammar vårt arbete, säger Magnus Lönn, verkställande direktör på Proact IT Sweden AB.
 

Om Proact

Proact är Europas ledande specialist inom data- och informationshantering med fokus på molntjänster och datacenterlösningar. Vi hjälper våra kunder att lagra, koppla samman, skydda, säkra och skapa värde genom data, med fokus på förbättrad flexibilitet, produktivitet och effektivitet.
Vi har genomfört tusentals framgångsrika projekt världen över, har mer än 4 000 kunder och hanterar hundratals petabyte information i molnet. Proact-koncernen har fler än 1 200 anställda med verksamhet i 12 länder i Europa och i USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. För mer information om Proact, besök oss på www.proact.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/