Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

Proact IT Group AB: Proact tar nästa steg som Karriärföretag - utses nu till ett av Sveriges 10 bästa bolag för unga talanger

13:00 / 1 September 2022 Proact Press release

Proact har under 2022 varit ett av 100 företag i Sverige som tilldelats utmärkelsen Årets Karriärföretag, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för unga talanger. Nu har bolaget dessutom röstats fram till ett av de 10 främsta arbetsgivarna för unga talanger i Sverige. 

Omröstningen sker i Karriärsföretagens kvalificerade nätverk Young Professional som består av över 1000 systemvetare. Resultatet blir en 10-i-topp-lista av organisationer som erbjuder Sveriges bästa karriärmöjligheter för unga.

- Vi är oerhört glada över att uppmärksammas ytterligare för vårt engagemang och hårda arbete för vår personal. Utbildning har länge varit en självklar del i att få våra medarbetare att trivas, utvecklas personligen och som team driva bolaget framåt. Vi har en speciell Proact-anda som vi är enormt stolta över, något som visar sig i vår låga personalomsättning samt antalet personer som år efter år väljer att återvända till bolaget.
Att bli utsedda till Årets Karriärföretag 2022 var stort, men att hamna på topp-10 i Sverige hade vi inte vågat drömma om. Det bevisar att vårt sätt att jobba lönar sig och bär frukt, säger Carina Dahl, personalchef på Proact IT Sweden AB.

Om utmärkelsen
Utmärkelsen Karriärföretag har delats ut sedan 2011 och syftar till att vägleda unga talanger till en bra start på karriären. Samtliga arbetsgivare i Sverige har möjlighet att bli ett Karriärföretag, men man måste leva upp till vissa grundkriterier och passera genom en urvalsprocess. I det sista steget sammanträder en jury och utser tillsammans de främsta arbetsgivarna som blir kommande års Karriärföretag.
Efter ett halvår genomförs dessutom en omröstning som resulterar i denna topplista med de tio bästa bolagen i Sverige.

Om Proact

Proact är Europas ledande specialist inom data- och informationshantering med fokus på molntjänster och datacenterlösningar. Vi hjälper våra kunder att lagra, koppla samman, skydda, säkra och skapa värde genom data, med fokus på förbättrad flexibilitet, produktivitet och effektivitet.
Vi har genomfört tusentals framgångsrika projekt världen över, har mer än 4 000 kunder och hanterar hundratals petabyte information i molnet. Proact-koncernen har fler än 1 000 anställda med verksamhet i 13 länder i Europa och i USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. För mer information om Proact, besök oss på www.proact.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/