Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

Proact IT Group AB: Proacts dotterbolag Conoa har utsetts till Mirantis Partner of the Year

08:00 / 18 May 2022 Proact Press release

Conoas ställning som en ledande specialist inom Cloud Native, Kubernetes och container-teknik har återigen bekräftats när företaget tilldelades utmärkelsen Partner of the Year av Mirantis för sin framstående position när det gäller att tillhandahålla pålitliga, skalbara och säkra plattformar för modern applikationsutveckling till sina kunder.

Utmärkelsen är ett resultat av ett framgångsrikt samarbete mellan Conoa och Mirantis. Ett samarbete som gör det enkelt att dra fördel av kraften i containrar och Kubernetes överallt. Genom ett långsiktigt engagemang har Conoa uppnått högsta partnerstatus, med certifierade medarbetare som stödjer kunder i hela Norden, inklusive några av de ledande bankerna och telekombolagen i Sverige som nu drar nytta av lägre omkostnader, ökad portabilitet och förbättrad applikationsutveckling.

- Det är med stor glädje jag tilldelar Conoa utmärkelsen Mirantis Partner of the Year, säger Erik Branten, Senior Account Director på Mirantis. Det är ett erkännande av det arbete som våra team gör tillsammans, och för deras engagemang för vår och våra kunders gemensamma framgång. Utmärkelsen Mirantis Partner of the Year tilldelas den bäst presterande partnern i alla regioner, baserat på flera kriterier, inklusive produktexpertis, försäljning och leverans av kundlösningar. Conoa uppmärksammas för sitt stora engagemang, vi har ett äkta partnerskap där vi gemensamt bearbetar marknaden och vinner aktade kunder och varumärken.

Conoa hjälper företag att modernisera IT-infrastruktur med fokus på cloud native, container och Kubernetes. Conoa erbjuder sina kunder företagsanpassade lösningar i kombination med tjänster, utbildning och expertis från certifierade teknikkonsulter. Kunderbjudandet omfattar flera Mirantis-produkter, inklusive Mirantis Kubernetes Engine, Lens och K0s.

Conoa innehar både den prestigefyllda statusen Kubernetes Certified Service Provider och Kubernetes Training Partners hos den ideella organisationen Cloud Native Computing Foundation (CNCF), där både Conoa och Mirantis är medlemmar.

- Vi är naturligtvis glada över att vårt hårda arbete och engagemang för våra kunder uppmärksammas av Mirantis, säger Kenneth Albinsson, CTO på Conoa. Vi gillar att fira våra framgångar, och det är extra glädjande att göra detta tillsammans med Mirantis. Jag är säker på att vårt partnerskap med Mirantis kommer att fördjupas än mer och fortsätta att vara värdeskapande för våra kunder.

Om Proact

Proact är Europas ledande specialist inom data- och informationshantering med fokus på molntjänster och datacenterlösningar. Vi hjälper våra kunder att lagra, koppla samman, skydda, säkra och skapa värde genom data, med fokus på förbättrad flexibilitet, produktivitet och effektivitet.
Vi har genomfört tusentals framgångsrika projekt världen över, har mer än 4 000 kunder och hanterar hundratals petabyte information i molnet. Proact-koncernen har fler än 1 000 anställda med verksamhet i 13 länder i Europa och i USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. För mer information om Proact, besök oss på www.proact.se

Conoa som är experter på Kubernetes, Cloud Native och container-teknik förvärvades av Proact 2021. www.conoa.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/